Nebati sonrası ortadan kaybolmuştu: Sevilay Yılman geri döndü

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ile 13 Aralık'ta yaptığı röportajın ardından ortadan kaybolan Sevilay Yılman, 5 ay sonra ortaya çıktı.

GÜNDEM 15.05.2022, 12:05
5
Nebati sonrası ortadan kaybolmuştu: Sevilay Yılman geri döndü
Habertürk yazarı Sevilay Yılman'ın, 13 Aralık’ta yayımlanan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ile gerçekleştirdiği röportaj sonrasında ortadan kaybolmuştu.
5 aydır HaberTürk'te hiçbir yazısı yayımlanmayan ve ekranlara çıkmayan Yılman, 5 ay sonra geri döndü.
Yılman, HaberTürk'te Oylum Talu'nun "Burası Haftasonu" programına konuk oldu. Yılman, 16 Mayıs itibarıyla köşesinde de yazmaya başlayacağını belirtti.

Bakan Nebati’nin Yılman'a verdiği demeçte yer alan, "Karamsar tablo çizenler var. Hiçbir şekilde bize inanmayanlar. Onlara diyorum ki; Sen maaş alıyorsun. En fazla neyini kaybedersin? Enflasyonun altında ezilirsin. Ama ben bütün varlığımı kaybederim bu iş düzelmezse eğer..." ifadeleri tepki toplamıştı.
Yılman'ın köşe komşusu Fatih Altaylı da, söz konusu söyleşinin aslında bir röportaj olmadığını, Yılman ile Nebati arasında geçen dostane bir konuşma olduğunu iddia etmiş, Bakan'ın izni alınmadan yayımlandığını ileri sürmüştü.
Yaşananların ardından 5 aydan fazla bir süre geçmesine rağmen, 13 Aralık'tan sonra Sevilay Yılman'ın hiçbir yazısı yayımlanmadı. Yılman, HaberTürk'te de hiçbir yayına katılmadı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı