Nebati’den kurmaylarına baskı… Çözüm bulun!

Ekonomideki kötü gidişat en çok onların başını ağrıtıyor. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin, yakın çalışma arkadaşlarına sürekli “çözüm bulun” baskısı yaptığı öğrenildi.

GÜNDEM 12.09.2022, 07:30
1
Nebati’den kurmaylarına baskı… Çözüm bulun!
Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’den yakın çalışma ekibine baskı! Türkiye’de ekonomide yaşanan sıkıntılı süreci tez zamanda tersine çevirmek isteyen Nebati’nin, kurmaylarını sıkboğaz ettiği öğrenildi. Nebati’nin sürekli “çözüm bulun” talimatlarıyla yakın çalışma ekibini sıkıştırdığı belirtilirken, çalışma ekibinin ise çevresine dert yandığı öğrenildi.  Türkiye’de ekonomide işlerin yolunda gitmemesi en çok Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin yakın çalışma arkadaşlarını zorladığı öğrenildi. Göstergelerin düzeltilmesi için Nebati’nin sürekli kurmaylarına ‘çözüm bulun’ baskısı yaptığı ifade edilirken, ekibin ise çevresine “yanlış politikadan doğru sonuç bekliyorlar” diye dert yandığı belirtiliyor.

Enflasyonun yükselmesi ve döviz kurunun yangının söndürülememesi gibi sorunların en çok Nebati’nin ekibinin başını ağrıttığı ifade ediliyor. İktidarın yanlış politikalarının ceremesini çeken bürokratların, çevresine yakındığı belirtiliyor. Nebati’nin çalışma arkadaşlarının çevresine, “Ekonomide gömlek en başta yanlış iliklenmiş ama Sn. Bakan sürekli sonuçların olumlu çıkması için baskı yapıyor. Bu politikayla olumlu sonuçların çıkmasını beklemek hayal ötesi olur” dediği kaydediliyor.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:02
Güneş 06:23
Öğle 12:49
İkindi 16:19
Akşam 19:04
Yatsı 20:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı