Necati Ateş: "Galatasaray'da kalsaydık eğer 3'ünü de alıyorduk"

Necati Ateş, Galatasaray'da Burak Elmas yönetiminin transferini yapmadığı 3 ismi duyurarak "Kalsaydık eğer 3'ünü de alıyorduk" dedi.

SPOR 08.08.2022, 08:45
1
Necati Ateş:
Galatasaray'ın eski yardımcı antrenörlerinden Necati Ateş, TRT Spor'da dikkat çeken bir açıklamada bulundu. Ateş, Burak Elmas yönetiminin transferini yapmadığı 3 ismi duyurdu.
"Taylan ve Berkan’ı alırken Cicaldau’yu da aldık. Biz bu orta sahayla Avrupa’da içeride dışarıda hiç yenilmedik" diye konuşan Ateş, "Her maçın ayrı bir stratejisi, ayrı bir taktiği ve ayrı bir konusu oluyor. Biz Taylan, Berkan, Morutan, Cicaldau, Kerem’i milli takımlara gönderdik. Bu oyuncu grubunun hepsini Avrupa’dan birçok scout izlemeye geldi." yorumunda bulundu.

"Bizim stratejimiz, genç oyuncu ve satılabilir oyuncu grubunu çoğaltıp transferin sonunda da bunları tecrübeli oyuncularla birleştirmekti ama biz transferde finali yapamadık." diye konuşan Necati Ateş, "Maalesef yönetim bu oyuncuları almadı. Elneny’yi oraya koyacaktık, alamadık." dedi.

"Devre arası eğer takımda kalmış olsaydık Gedson'u, Elneny'yi ve Danimarka Milli Takımı'ndan Skov Olsen'i alıyorduk" açıklamasında bulunan Necati Ateş, şöyle konuştu:

"Ghezzal’dan daha farklı bir oyuncu ve benim uzun yıllardır takip ettiğim oyuncu. Bambaşka bir kadro yapılanması olacaktı.
Gedson dışında Ghezzal ve Rosier de vardı geçen sene listemizde. Biz aradaki kulüpler olarak sıkıntıları daha yukarı çekmemek adına, centilmenlik adına çoğu şeye girmedik. Orada çok ciddi Galatasaray'ın centilmenliğini gösterdik"

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı