Necati Ateş'ten sert sözler: Diagne'nin golünü vereceksin

Necati Ateş, Fenerbahçe'ye 2-1 mağlup oldukları maçın ardından konuştu. Ateş, "Diagne'nin pozisyonunda golü vereceksin" dedi.

SPOR 22.11.2021, 07:40
6
Necati Ateş'ten sert sözler: Diagne'nin golünü vereceksin
Galatasaray Yardımcı Antrenörü Necati Ateş, Fenerbahçe'ye 2-1 mağlup oldukları maçın ardından konuştu.
"Maça iyi başladık, öne de geçtik. Skoru ilk yarıda daha farklı yere getirebilirdik ama maalesef yediğimiz bir golle... Bu itme pozisyonları canımızı yaktı." diye konuşan Ateş, "Kerem'in pozisyonunda itme olduğuna baksalar... O da itme, bu da itme. Berkan'ın pozisyonu da itme. Pozisyon yüzde 100 penaltı. Bütün Türkiye görüyor aynı itmeyi. Canımız yanıyor. Canımız yandığında da sesimiz çıkıyor, sonra maçı değil bunları konuşmak zorunda kalıyoruz. Geçen sene Mostafa'ya aynı pozisyonda kırmızı kart verdi, aynı hakem." dedi.

"Bize bunları yaşatamazlar, Galatasaray'ın büyüklüğünü sınamasınlar" açıklamasında bulunan Necati Ateş, şöyle devam etti:

"Kırmızı kart gördükleri pozisyonda avantaj bizde, Diagne aldı gidiyor, yüksek ihtimalle penaltı. Avantajı oynatsana bize." diye konuşan Ateş, "Bilmedikleri için okuyamıyorlar bazı noktaları. Biz Galatasaray'ız. Ayağa kalkarız. Yarışa dahil oluruz. Kimsenin şüphesi olmasın. Üzgünüz. Önümüzde UEFA maçı var çok önemli. Fazla üstünde durmayacağız bunun." ifadelerini kullandı.
"Gözünün önünde oluyor, biz de cephede görüyoruz her şeyi. 1. golde de bana göre %100 faul var. Kerem'in pozisyonunda çağırmıyorsan, Diagne'nin pozisyonunda golü vereceksin."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı