Necmettin Batırel şaşkınlığını paylaştı! Doların saltanatı sona eriyor

Şakkadanak çıkışıyla tanınan yandaş yazar Necmettin Batırel bugün açıklanacak konut projesine övgüler dizip iddialı ifadeler kullandı. Necmettin Batırel, "Doların saltanatı sona eriyor." dedi.

GÜNDEM 13.09.2022, 12:00 13.09.2022, 14:16
12
Necmettin Batırel şaşkınlığını paylaştı! Doların saltanatı sona eriyor

Katıldığı bir televizyon programında ‘şakkadanak 10 milyar dolar satarım’ çıkışıyla tanınan Necmettin Batırel, “Hükûmet bugüne kadar görülmemiş büyük hizmetlere imza atıyor, alkış yetmez! Kalplere yerleştirin ve hiç çıkarmayın…” dedi.
Necmettin Batırel bugünkü köşe yazısında, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bugün açıklayacağı sosyal konut projesi için “Konut sektöründe büyük hareketlilik yaşanacak, kiralarla birlikte daire fiyatları düşüşe geçecek. Borsa İstanbul’da gayrimenkul başta olmak üzere demir çelik ve çimento sektörlerinde talep patlaması yaşanacak…” ifadelerini kullandı.
15 Eylül’de Şanghay İşbirliği Teşkilatının toplantısına vurgu yapan Türkiye gazetesi yazarı Necmettin Batırel, “Zirvede Türkiye’nin üyeliği ile yeni dünya düzeni ana gündem maddesi... Artık tek kutuplu dünya bitti. Doların saltanatı sona eriyor. Rusya-Çin arasında yeni anlaşma imzalanacak. Yerel paralarla ticaret gerçekleşecek.” diye yazdı.
“Cumhurbaşkanı Erdoğan’la 20 Eylül’de New York’ta görüşmesi beklenen Biden, büyük fırsatlar sunmak zorunda kalacak…” diyen Necmettin Batırel şöyle devam etti:

“Türkiye kendisine yeni dış ticaret ortakları arayarak dış ticarette AB’ye bağımlılığın önüne geçmek istiyor. Şanghay İşbirliği Örgütü, Türkiye’nin bu hedefini gerçekleştirmede en önemli iş ortaklarından biri olma potansiyeline sahip. Türkiye jeopolitik konumu itibarıyla Asya ve Avrupa’yı birbirine bağlayan bir köprü görevi görüyor. Şanghay üyelerinin ekonomik potansiyelleri, nüfus, arazi yüzölçümü ve özellikle ellerinde bulundurdukları petrol-doğalgaz rezervleri Türkiye için çok önemli bir fırsat oluşturuyor... Dünyanın enerji krizine sürüklendiği bir ortamda Türkiye’nin dış ticaretine çok büyük katkı sağlayacak büyük bir pazar bulduk... Neye şaşıyorum biliyor musunuz? Türkiye tam 54 yıl sonra (1960-2014) Erdoğan gibi imanlı, milliyetçi, vatansever, cesur, akıllı, basiretli, halkın büyük güvenini kazanmış, uluslararası alanda tarihî zaferler kazanmış, yurdu baştan başa hizmet ağı ile doldurmuş bir Cumhurbaşkanına kavuştu. Hâlâ yenisini aramaya kalkıyorlar! Maziyi bilmeyen atiyi göremez...
Sonuç: Hükûmet bugüne kadar görülmemiş büyük hizmetlere imza atıyor, alkış yetmez! Kalplere yerleştirin ve hiç çıkarmayın…”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 04:18
Güneş 05:46
Öğle 12:42
İkindi 16:25
Akşam 19:28
Yatsı 20:50
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı