Necmettin Batırel’den dolar satışı uyarısı! Daha arkası gelecek

Dolar yorumu ile tanınan Necmettin Batırel, BDDK ve Merkez Bankası'nın uyarıları sonrası yapılan dolar satışlarına dikkat çekti. Necmettin Batırel “Bu daha başlangıç arkası gelecek.” dedi.

GÜNDEM 03.11.2022, 18:50
5
Necmettin Batırel’den dolar satışı uyarısı! Daha arkası gelecek
Yıllar önce yaptığı Prof. Dr. Özgür Demirtaş ile katıldığı CNN Türk canlı yayınında yaptığı ‘Şaaak diye 10 milyar dolar satarım’ çıkışıyla tanınan yandaş ekonomi yazarı Necmettin Batırel’den dolar satışıyla ilgili dikkat çeken bir paylaşım geldi.
Necmettin Batırel bugün Twitter hesabından şirketlerin dolar bozdurmasına ilişkin bir yorumda bulundu.
Necmettin Batırel, “Merkez Bankası ve BDDK’nın uyarıları etkili oldu. Şirketler geçen hafta 2.3 milyar dolar bozdurdu. Bu daha başlangıç arkası gelecek.” dedi.
BDDK, nisan ayında döviz alım satım işlemlerine ilişkin olarak bankalara gönderdiği açıklamada, "Tüm müşterilerin direkt erişiminde olan yabancı para (YP) işlem platformlarından yeni işlem yapılmaması, limit belirlemelerinin gözden geçirilmesi, müşteri memnuniyetinin sürekliliğinin sağlanması bakımından YP işlem taleplerinin şubeler, hazine birimleri, mobil ve internet bankacılığı kanalları üzerinden gerçekleştirilmesinin sağlanması gerekli görülmektedir" ifadelerine yer vermişti.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:02
Güneş 06:23
Öğle 12:49
İkindi 16:19
Akşam 19:04
Yatsı 20:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı