Nedim Urhan dualar ve salavatlarla son yolculuğuna uğurlandı

Ömrünü İslam'a adayan, binlerce genç yetiştiren İlim Kültür ve Eğitim Vakfı (İKEV) Mütevelli Heyeti Başkanı Doç. Dr. Nedim Urhan bugün dualar ve salavatlarla son yolculuğuna uğurlandı.

GÜNDEM 04.10.2022, 17:35
11
Nedim Urhan dualar ve salavatlarla son yolculuğuna uğurlandı
Milli Görüş’ün öncü isimlerinden Doç. Dr. Nedim Urhan, bugün İstanbul’da Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camii’nde dualarla son yolculuğa uğurlandı. Merhum Urhan, Karacaahmet Mezarlığı’na defnedildi.
İlim Kültür ve Eğitim Vakfı (İKEV) Mütevelli Heyeti Başkanı ve Darul Erkam Derneği Onursal Başkanı Doç. Dr. Nedim Urhan dün Hakk’ın rahmetine kavuştu.Doç. Dr. Nedim Urhan Hakk’ın rahmetine kavuştu
Doç. Dr. Nedim Urhan Hocaefendi için bugün ikindi namazına müteakip İstanbul Üsküdar’da Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Törene, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcıları İlyas Tongüç, Abdulkadir Karaduman, Ersan Bilgin, AGD-MGV Genel Başkanı Salih Turhan, MİLKO Başkanları, Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı, İKEV Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Sevim, Darul Erkam Yönetim Kurulu Başkanı Oktay Soran, Milli Gazete Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kurdaş, AK Partili bazı milletvekilleri, belediye başkanları katıldı. 
Darul Erkam Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Oktay Soran cenaze töreni sonrası yaptığı açıklamada, “Nedim Urhan hocamız nev'i şahsına münhasır, mümtaz bir şahsiyetti. İslam davası için bizleri yönlerdi, yüz binlerce genç yetiştirdi.” dedi.
AGD/MGV Genel Başkanı Salih Turhan, “Ülkemiz ve dünyadaki bütün Müslümanlar açısından çok önemli bir değeri kaybettik. İslam dünyasında mazlum durumda olan bütün gençliğin, insanlığın huzuru ve mutluluğu için gayretler ortaya koydu.” ifadelerini kullandı. 
Milli Gazete yazarı Ekrem Şama, “Siyasette Erbakan Hocaya yoldaş oldu… Nedim hocamız öğrenciyle öğrenci olurdu. Mütevazi bir insandı. Öğrencilere ve muhtaçlara yardım etmeyi çok severdi.” diye konuştu.
DİNDİRDER Genel Başkanı Muhittin Hamdi Yıldırım, “Nedim Urhan hoca istikametinden hiç şaşmayan ve ömrünü sırat-ı müstakim üzerine amel eden bir hocamızdı. Gençlerimiz tarafından örnek alınacak önemli bir şahsiyetti.” dedi. 

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 23 Nisan 2024
İmsak 04:19
Güneş 05:47
Öğle 12:42
İkindi 16:25
Akşam 19:27
Yatsı 20:49
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı