Negehan Alçı’ya ağır tehdit: Bundan sonra bineceğin tek otobüs...

Gazeteci Nagehan Alçı ile müzisyen Fazıl Say arasındaki sert tartışma sürüyor. Fazıl Say son olarak Nagehan Alçı’ya “Senin bineceğin tek otobüs cezaevine giden otobüstür” dedi.

GÜNDEM 13.08.2022, 17:05
3
Negehan Alçı’ya ağır tehdit: Bundan sonra bineceğin tek otobüs...
Habertürk yazarı Nagehan Alçı ile Piyanist Fazıl Say arasındaki sert atışma devam ederken Fazıl Say, Alçı’ya “Senin bineceğin tek otobüs cezaevine giden otobüstür!” gibi sert bir üslüpla karşılık verdi.
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Karadeniz gezisi sırasında otobüsüne Nagehan Alçı’yı da davet etmesi çok konuşulmuş bu duruma en çok tepki gösterenlerden biri de Fazıl Say olmuştu. O günden itibaren Fazıl Say ile Nagehan Alçı arasında bir söz düellosu başlamıştı. Son olarak Ekrem İmamoğlu Nagehan Alçı’ya bir röportaj vermişti. Bu röportaja da tepki gösteren Fazıl Say “Alay mı ediyor bizlerle? Kimin üstüne yürümek bu? Onu avucunda taşıyan, koruyan, İstanbul’u kazanmasında en büyük desteği veren kitlelere de kurumlara da partilere de resmen saygısızlık bu” ifadelerini kullanarak İmamoğlu’na yüklenirken, Ya Nagehan ve eşinin mağdur ettiği Atatürkçüler, demokratlar, çağdaş insanlar ne olacak?” ifadelerini sosyal medyada paylaştı.

Bunun üzerine Nagehan Alçı’da Habertürk’teki köşesinden Fazıl Say’a karşı bir cevap vererek ““Fazıl Say işte politik ve entelektüel açıdan bu kadar şuursuz bir insan. Başarılı bir piyanist olması ayrı, bu yazdıkları ancak ortaokul seviyesinde trollerin yazdıklarıyla kıyaslanabilir.” Diye yazdı.

Fazıl Say bu ifadelerin üzerine Nagehan Alçı’ya “Yok röportajdı, yok otobüstü. Geç bunları. Senin bineceğin tek otobüs cezaevine giden otobüs olmalı. 15 yıldır apaydınlık insanların hayatına kastettin “algı” yöntemiyle! Ekrem’i de aday maday yaptırtmıyorum! Bu yüzden! + Erdoğan da konserime geldi. Dinledi. Tebrik etti. Nokta!” şeklinde sert bir karşılık verdi.
Fazıl Say’ın bu sert karşılığından sonra ikili arasındaki gerilimin daha da artacağı tahmin ediliyor.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 04:18
Güneş 05:46
Öğle 12:42
İkindi 16:25
Akşam 19:28
Yatsı 20:50
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı