Newcastle, İrfan Can Kahveci'yi istiyor

Arsenal’den kiraladığı Joe Willock’u transfer edemeyen İngiliz ekibi Newcastle United, rotasını İrfan Can Kahveci’ye kırdı.

SPOR 18.07.2021, 00:50
29
Newcastle, İrfan Can Kahveci'yi istiyor
Fenerbahçe ’de transfer çalışmaları hızla sürerken, hem kadroda düşünülmeyen hem de performansıyla başka takımlarının dikkatini çeken isimler konusunda da gelişmeler yaşanıyor. Bu oyunculardan biri de İrfan Can Kahveci. Başarılı oyuncu ara transfer döneminde Sarı-Lacivertliler’e imza atmış olsa da kısa sürede kulüpten ayrılabilir!
25 yaşındaki futbolcu, Newcastle’ın hedefinde. İngiliz ekibi, geçen sezon Arsenal’dan kiraladığı orta saha oyuncusu Joe Willock’u kadrosuna katamayınca rotasını İrfan’a kırdı. Newcastle’ın EURO 2020 de dahil olmak üzere İrfan Can’ı bir süredir yakından takip ettiği öğrenildi.

Turnuvada Ay-Yıldızlılar’ın tek sayısını harika bir golle kaydeden yıldız futbolcu için İngiliz ekibinin teklif hazırlığında olduğu kaydedildi. Siyah- Beyazlı ekip eğer Willock için Arsenal’dan olumlu bir yanıt alamazsa, Fenerbahçe ile masaya oturmayı planlıyor. İrfan Can, yönetimin satmayı düşündüğü isimler arasında yer almıyor. Ancak Newcastle’ın yapacağı teklifin ekonomik detayları, yönetimin fikrini değiştirebilir. Ayrıca İrfan’ın da Premier Lig’de oynamaya sıcak baktığı iddia edildi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı