Neymar ve Mbappe arasındaki problem devam ediyor

Paris Saint-Germain, takımın 2 süper yıldızı Mbappe ile Neymar arasındaki problemleri çözmeye çalışsa da iki yıldız arasında soğuk rüzgarlar esmeye devam ediyor.

SPOR 13.09.2022, 22:30
1
Neymar ve Mbappe arasındaki problem devam ediyor
Kylian Mbappe'nin PSG ile imzaladığı yeni kontratla beraber takımda bazı imtiyazlara kavuşmasıyla birlikte takımdaki geleceği soru işaretine dönüşen Neymar'ın, takım arkadaşına yönelik hayal kırıklığı hala geçmiş değil.
GOAL.com'da yer alan habere göre; Neymar, Kylian Mbappe'nin saha içi ve saha dışındaki hareketlerinden rahatsız durumda. PSG Teknik Direktörü Galtier ise, iki oyuncunun sorunlarını kameralara yansıtmamalarını rica etti.
Habere göre Mbappe, başlangıçta Neymar'ın artan soyunma odası etkisinden rahatsız oldu ve Neymar da Mbappe'nin saha içinde ve dışında defalarca bencil olduğunu hissetti. 
Bu sezon forma giydiği yedi Ligue 1 karşılaşmasında sekiz gol atan Neymar, PSG forması giydiği dönemden bu yana en etkili günlerini yaşarken, ikili şu ana dek teknik direktör Christophe Galtier'in ricası üzerine basın önünde herhangi bir atışma yaşamadı. 

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı