Nihat Kahveci’den Stefun Kuntz göndermesi: Şifre belli

Euro 2024 grup eleme maçında Bursa’da Hırvatistan’a 2-0 kaybedilen maçını yorumlayan Kahveci, kazanırken de teknik direktör Stefan Kuntz ile olmayacağına dair yorumlar yapıldığını söyledi.

SPOR 29.03.2023, 11:35
12
Nihat Kahveci’den Stefun Kuntz göndermesi: Şifre belli
EURO 2024 Elemeleri D Grubu’nda A Milli Takımımız, Bursa’da karşı karşıya geldiği Hırvatistan’a ilk yarıdaki goller sonucunda 2-0 mağlup oldu. Maç sonrasında TRTSpor’da Nihat Kahveci’nin yorumları gündem oldu.
Eski milli yıldız Nihat Kahveci, Türkiye A Milli Futbol Takımı’nın en büyük başarısının Dünya üçüncülüğü ve Avrupa üçüncülüğü olduğunu hatırlatarak, “Şifre belli” dedi

Türkiye’nin Dünya üçüncüsü olurken takımın başında Şenol Güneş, Avrupa üçüncüsü olurken de Fatih Terim olduğunu belirten Kahveci, “Stefan Kuntz ile olmuyor. Şifre belli. Ben buradan isim vermek istemiyorum ama Biz artık özümüze dönmeliyiz.” dedi.

Kahveci, daha önce A Milli Takım’ı çalıştıran yabancı teknik direktörleri de hatırlatarak, “Mircea Lucescu ve Hiddink geldi. Teknik direktörlüklerine bir şey diyebilir miyiz? Hayır! Ama olmadılar. Demek biz, bi özümüze döneceğiz.” diye konuştu.

Kahveci, “Son Dünya Kupası’nda son 16, çeyrek finale kalanlar… Genellikle kendi ülkelerinin teknik direktörleriyle çalışan takımlar. Esasen şifre net. Şifre netti: Şenol Güneş, Fatih Terim’di. Tekrardan buraya evrilmemiz lazım. İsim vererek, kamuoyu da yaratmak istemiyoruz” dedi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı