Nihat Kırmızı'dan Fatih Terim'e gönderme! Yaşanan olayları anlattı

Nihat Kırmızı'dan Fatih Terim'e gönderme geldi. Kırmızı, Domenec Torrent’e sahip çıkarken, Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yaşanan bazı olayları anlattı.

SPOR 09.06.2022, 14:55
6
Nihat Kırmızı'dan Fatih Terim'e gönderme! Yaşanan olayları anlattı
Galatasaray’da Sportif A.Ş.’de görev alan Nihat Kırmızı, önemli açıklamalarda bulundu. Kırmızı, Domenec Torrent’e sahip çıkarken, Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yaşanan bazı olayları anlattı.
İşte Nihat Kırmızı’nın Takvim’e açıklamaları:

“Torrent'in serzenişi Fatih hocayı hedef alan bir serzeniş değil. Eski takımlarındaki sistemlerini oturtmak ve oradaki profesyonelliği Galatasaray'a kazandırmak istediğini söyledi. Bunlar 1 ayda, 3 ayda, 6 ayda olmuyor. Galatasaray'ın hedefi her zaman başarıdır tabii ki. Biz sadece bir yönetici değiliz, taraftarız aynı zamanda. Taraftar her zaman başarı bekler, Galatasaray başarıya aç bir kulüp. Başarıyı beklemek çok kolay değil. Bunun için yıllar lazım bazen. Torrent'in serzenişinde birçok haklı tarafı var tabii ki. Daha profesyonelleştirilebilirdi geçmişte kulübümüz, özellikle Florya. Çalışanlar sadece Galatasaray'ın çalışanı olabilirdi. Ben ayrıldığım zaman oradaki diğer arkadaşlar da ayrılıyorsa, orada bir problem vardır. 'Benim adamım' anlayışı olur.”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 18 Nisan 2024
İmsak 04:27
Güneş 05:53
Öğle 12:43
İkindi 16:24
Akşam 19:23
Yatsı 20:43
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı