Nissan X-Trail, 7 milyon satışla 'Yılın Otomobili' kategorisinde

Nissan'ın dünya çapında yaklaşık 7 milyon adetlik satış başarısı yakalayan X-Trail modeli, 'Yılın Otomobili' kategorisinde yarışıyor.

GÜNDEM 10.06.2023, 10:25
Nissan X-Trail, 7 milyon satışla 'Yılın Otomobili' kategorisinde
Nissan Türkiye Genel Müdürü Charbel Abi Ghanem, İstanbul'da düzenlenen bir toplantıda yaptığı konuşmada, X-Trail'in Otomotiv Gazetecileri Derneği (OGD) tarafından 7 finalist arasına seçilmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Ghanem, heyecan verici bir yıl geçirdiklerini belirterek, ''Aracın profesyoneller tarafından tanınması ve değer görmesi çok önemli. Rekabet içerisinden sıyrılacağına inanıyorum'' dedi.
Yeni X-Trail'in Türkiye'deki lansmanından bu yana otomobil severleri etkilemeye devam ettiğini belirten Ghanem, şunları söyledi:

Öte yandan, otomotiv konusunda uzman gazetecilerden oluşan OGD üyelerinin oylarıyla belirlenecek birinciler, 13 Haziran tarihinde düzenlenecek final gecesi ve ödül töreninde açıklanacak. Yılın Otomobili kategorisindeki 7 finalist arasında BMW X1, Dacia Jogger, Hyundai IONIQ 5, Nissan X-Trail, Opel Astra, Peugeot 408 ve Toyota Corolla Cross modelleri yer alıyor.
Diğer üç kategoride ödüle değer görülecek adaylar da belirlendi. Bu kategoriler 'Yılın Basın Lansmanı', 'Yılın İnovatif Projesi' ve 'Yılın Tasarımı' şeklinde sıralanıyor.
''Müşterilerimizi etkiledi, ortaklarımızı etkiledi ve umarım sizi de etkilemiştir.
X-Trail, markanın Türkiye pazarındaki algısında gerçekten önemli bir rol oynadı.
Özellikle dış tasarımı ve iç tasarımı lüks ve premium kavramlarıyla ilişkilendirilmeye başlandı.
Ayrıca araç içindeki teknoloji de gerçekten üst düzeyde.''

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Mart 2024
İmsak 05:17
Güneş 06:37
Öğle 12:51
İkindi 16:16
Akşam 18:56
Yatsı 20:11
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı