Numan Kurtulmuş: “AK Parti yerli ve milli bir partidir”

AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş, “AK Parti yerli ve milli bir partidir. Bizler 2023, 2053 ve 2071 vizyonundan bahseden tek partiyiz” dedi.

SİYASET 14.09.2022, 22:40
2
Numan Kurtulmuş: “AK Parti yerli ve milli bir partidir”
AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Kahramanmaraş’ta AK Parti Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı’nda konuştu.  AK Parti teşkilatının millet ile kol kola yürüyüşünün devam ettireceğini ifade eden Kurtulmuş "AK Parti aynı zamanda yerli ve milli bir partidir." dedi.
Herkesi ortak bir paydada buluşturduklarını ve bu çabalarını kararlılıkla sürdüreceklerini dile getiren AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş konuşmasında şunları söyledi.
 “Türkiye’de en reformcu parti AK Parti’dir ve AK Parti bir grubun partisi değildir. AK Parti 85 milyon kişinin partisidir ve milletin tamamını kapsayan bir millet partisidir. Biz tüm insanlığı kardeş olarak gören bir dinin mensuplarıyız. Herkesi bu kucaklayıcı anlayışla kapsayan ortak hedeflerimizin istikametinde yürürüz ve bu insanları güçlü Türkiye etrafında toplayacak olan yine AK Parti kadrolarıdır. AK Parti aynı zamanda yerli ve milli bir partidir. Bizler 2023, 2053 ve 2071 vizyonundan bahseden tek parti AK Parti’dir. Tarihler herkesin ortak tarihidir ancak bugün CHP bu tarihleri ortak bir milli değer olarak kabul etmiyor. Bizler yerli ve milli bir parti olduğumuz için bu önemli tarihleri vizyon olarak ortaya koyuyoruz. CHP bu milletin değerlerinden uzak durmaya devam ediyor, yerli ve milli olmaktan çok uzak duruyor. Osmanlı da bizim Selçuklu da bizim Cumhuriyet de bizimdir. Sen Osmanlı ile kavga ederken nutuktan medet umarken Mustafa Kemal Atatürk de bir Osmanlı subayıydı, Fahrettin Paşa da bir Osmanlı subayıydı” 

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı