Numan Kurtulmuş: Bekir Bozdağ güvendiğim değerli bir arkadaşımdır

Numan Kurtulmuş, Abdulhamit Gül'ün yerine atanan Bekir Bozdağ ile ilgili olarak "Güvendiğim değerli bir arkadaşımdır." dedi.

GÜNDEM 01.02.2022, 08:00
4
Numan Kurtulmuş: Bekir Bozdağ güvendiğim değerli bir arkadaşımdır
AKP Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Abdulhamit Gül’ün Adalet Bakanlığı görevini bırakarak yerine atanan Bekir Bozdağ ile ilgili "Güvendiğim değerli bir arkadaşımdır." açıklamasında bulundu.
Hürriyet’ten Hande Fırat kabinede yaşanan son gelişmelerle ilgili olarak açıklamada bulunan Kurtulmuş, "Bakanların kimler olacağı konusu Cumhurbaşkanı’nın takdiridir." diye konuştu.
İstifa sürecine nasıl gelindiğini bilmediğini belirten Kurtulmuş, "Abdulhamit Gül uzun yıllar siyaset yaptığım çok değerli bir arkadaşım. 15 Temmuz sonrası süreçte yargıdaki yanlışlarla ilgili ciddi mücadele yürüttü. Ayrıca insan hakları eylem planı, yeni anayasa çalışmaları ve demokratik adımlar konusunda da ciddi çalışmaları oldu." dedi.
Bekir Bozdağ'a güvendiğini açıklayan Numan Kurtulmuş, Abdulhamit Gül'ün istifasından önce yaptığı konuşması ile ilgili olarak "Söylediği sözler hukuk devletinin temel prensiplerindendir" dedi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:02
Güneş 06:23
Öğle 12:49
İkindi 16:19
Akşam 19:04
Yatsı 20:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı