Numan Kurtulmuş'tan 3.dünya savaşı açıklaması: "Çoktan başlamıştır!”

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, "Dünya, büyük gerilim, mücadele ve rekabetlerin içerisine girmiştir. III. Dünya Savaşı ekonomik olarak çoktan başlamıştır” dedi.

GÜNDEM 27.11.2021, 16:45
9
Numan Kurtulmuş'tan 3.dünya savaşı açıklaması:
Cumhurbaşkanı ve  AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamaları sonrası Türk Lirasındaki değer kaybı sürerken AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş ekonomik krizi “ekonomik kurtuluş savaşı” olarak nitelendirdi.
Samsun'da açıklamalarda bulunan AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş “Dünya, büyük gerilim, mücadele ve rekabetlerin içerisine girmiştir. III. Dünya Savaşı ekonomik olarak çoktan başlamıştır” dedi.
Kurtulmuş’un açıklamaları şu şekilde:
“I. ve II. savaşlardan farklı olarak bunun önceliği ekonomidir. Ticaret öncelikli verilecek bu savaş, hemen arkasında bölgesel ve küresel çatışmaları da gündeme getirecektir. Böylesine gergin bir küresel atmosfer söz konusuyken, ticaret savaşları üzerinden büyük gerilimler ve ticaret yollarına hakim olma mücadelesi sürdürülürken ne yazık ki 2020 başından insanoğlunun yaşadığı en ağır felaketlerden birisi olan corona virüsü vasıtasıyla ortaya çıkan küresel bir pandemi ile karşı karşıyayız. Bu süreç içerisinde çok yoğun rekabet koşullarının üstüne yeni bir takım zorluklarla da karşılaştık.”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı