Nureddin Nebati ile Sevilay Yılman sosyal medyada birbirine girdi

Gazeteci Sevilay Yılman, eski bakan Nureddin Nebati'nin seçim sürecinde yaptığı bir konuşmayı Twitter'da paylaştı. Bu konuşma, Nebati'nin Millet İttifakı'na yönelik hedeflerini ortaya koymaktaydı.

GÜNDEM 07.06.2023, 22:35
1
Nureddin Nebati ile Sevilay Yılman sosyal medyada birbirine girdi
Gazeteci Sevilay Yılman, sosyal medya hesabı Twitter üzerinden, eski bakan Nureddin Nebati'nin seçim sürecinde yaptığı bir konuşmayı paylaştı. Bu paylaşım, Nebati'nin konuşmasının yeni bakan Mehmet Şimşek'e yönelik olduğu iddialarını beraberinde getirdi ve hızla gündem oluşturdu. Nebati'nin konuşmasında, kendisini İngiliz vatandaşı bir maliyeciyle karşılaştırmanın uygun olmadığını ifade ettiği görülüyordu.
Ancak Nebati, bu iddialara tepki göstererek, gazeteci Sevilay Yılman'ın paylaşımını alıntılayarak konuşmanın gerçek hedefinin Millet İttifakı olduğunu savundu. Konuşmasının tamamının dinlenmesi halinde, eleştirilerinin aslında CHP, İYİ Parti gibi siyasi partilerin ithal reçetelere dayalı politikalarını hedef aldığını vurguladı. Ayrıca, yeni bakan Mehmet Şimşek'in ortak değerlere, bayrağa ve millete olan bağlılığını sorgulamanın hiç kimsenin haddi olmadığını ifade etti.
Sevilay Yılman ise Nebati'nin açıklamasına karşılık vererek, paylaştığı videonun içeriğine atıfta bulundu. Nebati'nin konuşmasını eleştirerek, Şimşek'e yönelik ifadelerin yer aldığı videoda, Nebati'nin oldukça iddialı ve saldırgan bir üslup kullandığını belirtti. Yılman, "Gözleri ışıldak bakanım Nureddin Nebati gaza gelmiş de ne sallamış Mehmet Şimşek'e" diyerek Nebati'yi eleştirdi ve Şimşek'in devir teslim sırasında utangaç bir duruş sergilediğini ima etti.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı