Nurgül Beytiye Ekinci: Kriz yönetimi yok, yönetim krizi var

Saadet Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Nurgül Beytiye Ekinci ve beraberindeki heyet, deprem bölgesinde ziyaretler gerçekleştirdi…

ÇEVRE 14.03.2023, 04:35
2
Nurgül Beytiye Ekinci: Kriz yönetimi yok, yönetim krizi var
Saadet Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Nurgül Beytiye Ekinci ve beraberindeki heyet Kahramanmaraş merkezli depremlerde ciddi yıkım yaşayan bölgeleri ziyaret etti. Ziyaret kapsamında heyet, Malatya’dan başlayarak, Adıyaman ve Kahramanmaraş’ı ziyaret edecek. Ziyaretler ile ilgili açıklamalarda bulunan Ekinci, “Kriz yönetimi yok, yönetim krizi var” dedi. Saadet Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Nurgül Beytiye Ekinci ve beraberindeki heyet Kahramanmaraş depremlerinin ardından ciddi yıkıma uğrayan bölgelerini ziyaret etti. Ekinci ve beraberindeki heyetin Malatya'dan başlayan ziyareti, Adıyaman’a ve Kahramanmaraş’a yapılacak ziyaretlerin ardından son bulacak.

Bölgede çadırları ziyaret ederek yardımlarda ve incelemelerde bulunan Ekinci, açıklamalarda bulundu. Ekinci, depremin ardından yaşanan aksaklıkları hatırlatarak, “Hâlâ en temel ihtiyaç maddelerine ulaşımda dahi büyük aksaklıklar var. Hâlâ atılması gereken en basit adımların atılmasında dahi büyük gecikmeler yaşanıyor. Bunlar kesinlikle kabul edilemez. Bunlar yokmuş, her şey yolundaymış gibi davranılması ise hiç kabul edilemez. Şurası çok net olarak görülüyor ki; büyük bir beceriksizlikle karşı karşıyayız. İmkân var, koordinasyon yok. Kriz yönetimi yok, yönetim krizi var” ifadelerini kullandı.

Deprem bölgesinde en çok yükü yüklenenlerin kadınlar olduğunu ifade eden Ekinci, her şeye rağmen mücadeleye devam ettiklerini belirterek, “Kimi evladını kimi eşini kimi tüm ailesini kaybetmiş ama yaşam mücadelesine kaldığı yerden devam etmeye çabalıyordu. Kadın olduğu yeri güzelleştirmeye devam ediyordu. Şartlar ne kadar zor olsa da kaldığı çadırı çiçeklerle süsleyen düzenini kurmaya çalışan kadınlar vardı" dedi.
 

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı