Nuri Şahin yıllar sonra itiraf etti: Fatih Terim çatacak yer arıyordu!

Antalyaspor Teknik Direktörü Nuri Şahin, milli takımda çalıştığı eski hocası Fatih Terim hakkında itiraflarda bulundu.

SPOR 24.10.2022, 08:25
Nuri Şahin yıllar sonra itiraf etti: Fatih Terim çatacak yer arıyordu!
Süper Lig ekibi Antalyaspor'un teknik direktörü Nuri Şahin, futbolculuk döneminde unutamadığı anıları anlatarak Fatih Terim'i Jürgen Klopp'a benzetti.
Socrates'e konuşan Şahin, "Jürgen Klopp ile Fatih Terim'in bazı şeyleri çok benziyor. Fatih Hoca'nın özellikle son dönemlerde çok değerli hareketlerini gördüm. İyi günde de kötü günde de arıyor. Enteresan noktalarda bir dokunuş bekler ya insan, o anda çıkıyor karşına" ifadelerini kullandı.

Futbolculuğu döneminde A Milli Takım'da Fatih Terim ile beraber çalışan Nuri Şahin, unutumadığı anısını anlatarak güldürdü.
Milli takımda kısa kollu forma giymediğini aktaran Şahin, "Milli takımda herkes kısa kollu forma giyiyordu ben ise uzun kollu forma istemiştim. Fatih Terim, çatacak yer arıyordu. Bana çattı. Bana 'Sen kimsin? Maradona mısın?' dedi (gülerek)" açıklamasında bulundu.

Kendisi için çok sık yapılan lisans krizine de değinen Nuri Şahin, "Pro Lisans konusunda her görüşe saygı duyuyorum ama benim görüşüme de saygı duyulsun. Ben, 2015'ten beri Almanya, Türkiye, İngiltere ve Galler'den Pro Lisans almaya çalışıyorum ama yaptırmadılar. Ben, 6-7 yıldır zaten bu işe talibim" dedi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı