O savcı aranıyor!

Son dönemlerde yaşananlar 1990’lı yıllarda İtalya’da yaşanan Temiz Eller Operasyonu’nu hatırlattı…

GÜNDEM 27.05.2021, 04:35
15
O savcı aranıyor!

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in kamuoyunun yakından tanıdığı isimlerle ilgili ağır itham ve iddialarda bulunması gözleri yargıya çevirdi. Millet, siyaset-mafya-medya üçgeninde yaşananlar üzerine İtalya’daki Temiz Eller Operasyonu’nda olduğu gibi savcıların ne zaman harekete geçeceğini merak ediyor.

Son günlerde siyaset-mafya ve medya üçgeninde ağır itham ve iddialar ortaya saçılıyor! Susurluk döneminden bile ağır iddiaların ortaya atıldığı bir dönemde gözler yargı mekanizmasında. Millet, iddiaların kanıt boyutuna ulaştığı bir dönemde İtalya’daki gibi savcıların ne zaman harekete geçeceğini merak ediyor.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in yurtdışında çektiği videolarla gündeme getirdiği iddialar tartışılmaya devam ediyor. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AKP Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım’ın oğlu Erkan Yıldırım, eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar ve emekli Albay Korkut Eken’le ilgili ortaya atılan iddialardan sonra gözler yargıya çevrildi. Kamuoyu, Susurluk döneminden bile ağır iddiaların olduğu bir dönemde savcıların ne zaman harekete geçeceğini merak ediyor.

Son günlerde siyaset-mafya-medya üçgeninde yaşananlar, İtalya’daki Temiz Eller Operasyonu’nu gündeme getirdi. 1990’larda İtalya’da siyasetçilerin de isimlerinin geçtiği ulusal çapta bir yargı soruşturması başlatılmıştı. Soruşturmayı başlatan ise Antonio Di Pietro isminde bir savcıydı. Türkiye’de ise birçok isimle ilgili iddiaların ortaya atılması üzerine kamuoyu ise Antonio Di Pietro gibi savcıların harekete geçmesini bekliyor.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 16 Nisan 2024
İmsak 04:31
Güneş 05:56
Öğle 12:43
İkindi 16:24
Akşam 19:21
Yatsı 20:41
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı