“Oğlun çuval çuval para götürüyor” tartışmasında yeni gelişme...

AKP’li Urfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'e "Oğlun çuval çuval para götürüyor" diyen AKP il yöneticisi İbrahim Savacak, "Psikolojim yerinde değildi" diyerek özür diledi.

SİYASET 22.02.2021, 00:20
20
“Oğlun çuval çuval para götürüyor” tartışmasında yeni gelişme...
AKP’li Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e, "Oğlun çuval çuval para götürüyor. Esnaf ekmek götüremiyor. Zalim olma” diyen AKP Şanlıurfa İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Savacak, "Psiklojim yerinde değildi" diyerek özür diledi.
Belediye Başkanı Beyazgül’e Twitter üzerinden ciddi suçlamalar yönelten Savacak, yine Twitter üzerinden yaptığı paylaşımla özür diledikten sonra Twitter hesabını kapattı.
Savacak, önceki paylaşımlarında Beyazgül’e hitaben “Siyaset mafyacılığı yapma! Senden korkmuyoruz Tayyip Erdoğan’dan utanıyoruz, yalancısın Zeynel Abidin Beyazgül. Senin oğlun çuval çuval para götürürken, esnaf ekmek götüremiyor, savcılar sadece sizin değil, hakimler sadece sizin değil korkutamazsınız. Millet evine ekmek alamazken, senin oğlun 120 trilyona hastane açıyor. Bu para nerden geldi” demişti.
Savacak, tweetlerinin yankısı sürerken yaptığı açıklamada, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeynel Abidin Beyazgül ile ilgili yazdığım paylaşımlarım; çevremin ve yakınlarımın baskısı, psikolojimin yerinde olmadığı bir zamanda yapılmıştır. Ümmetin umudu, Reisimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a olan sevdam dolayısıyla yapmış olduğum paylaşımları sosyal medya hesabımdan kaldırıyorum" diyerek geri adım attı.
"Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabım üzerinden yaptığım paylaşımlar dolayısıyla bu açıklamayı yapmak durumunda kaldım.
Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeynel Abidin Beyazgül ile ilgili yazdığım paylaşımlarım, çevremin ve yakınlarımın baskısı, psikolojimin yerinde olmadığı bir zamanda yapılmıştır. Bu nedenle bir takım algı ve gerçekle alakası olmayan paylaşımlarda bulundum. Yaşanan olay öncesi Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeynel Abidin Beyazgül'e çeşitli kanallar aracılığıyla ulaşmak istedim lakin beni görüştürmediler.
Sesimi duyurmak amacıyla yaşanan iletişim kopukluğu dolayısıyla yapmış olduğum sosyal medya paylaşımların, gönül verdiğim davam ve çok sevdiğim Büyükşehir Belediye Başkanıma zarar getirdiğini gördüm. Ümmetin umudu, Reisimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a olan sevdam dolayısıyla yapmış olduğum paylaşımları sosyal medya hesabımdan kaldırıyorum.
Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeynel Abidin Beyazgül'e yönelik yapmış olduğum paylaşımlar nedeniyle partime olan sevdam, davama olan bağlılığım dolayısıyla başkanımızdan özür diliyorum.
Mazlumların umudu, ümmetin umudu, yeni Türkiye'nin mimarı, AK Parti Genel Başkanı, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a ve AK Partiye bağlılığım devam edecek ve bu kutlu yolda yürümeye devam edeceğim."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı