Oğuzhan Asiltürk’ün ismi Ankara’da yaşatılacak

Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclisi aldığı kararla, Ekim ayında Hakk’ın rahmetine kavuşan Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı merhum Oğuzhan Asiltürk’ün adını Çankaya’da yaşatacak.

GÜNDEM 16.01.2022, 04:35 16.01.2022, 15:26
16
Oğuzhan Asiltürk’ün ismi Ankara’da yaşatılacak

Asiltürk’ün ismi Başkent Ankara’da yaşatılacak. Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclisi, geçtiğimiz Ekim ayında Hakk’ın rahmetine kavuşan Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk’ün ismini caddeye verdi. Asiltürk’ün ismi Çankaya Bahçelievler 54’üncü Cadde’de yaşatılacak.

Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı merhum Oğuzhan Asiltürk’ün ismi Ankara’da yaşatılacak. Ekim ayında hayatını kaybeden Asiltürk’ün ismi Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclisi tarafından Çankaya Bahçelievler 54’üncü Cadde’ye verildi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Emre Arslantaş, Asiltürk’ün isminin Çankaya’da bir caddeye verilmesi için verdiği önerge, meclis üyelerinin oyuyla kabul edildi. Önergeyi sunan Arslantaş, şu açıklamayı yaptı: “Kıymetli devlet ve siyaset adamı Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı rahmetli Oğuzhan Asiltürk ün isminin yaşatılması için Çankaya ilçesi Yukarı Bahçelievler Mahallesi 54’üncü Cadde isminin Oğuzhan Asiltürk Caddesi olarak değiştirilmesini ve raporumuzun bu şekilde oylanmasını talep ediyorum. Bu sebeple kendisine Allah’tan rahmet yakınlarına ve tüm sevenlerine ve yakınlarına baş sağlığı diliyorum.”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı