Oğuzhan Uğur 7 saat süren Kılıçdaroğlu çekimini anlattı: Maalesef...

Dün Babala TV'ye Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu konuk aldığı Oğuzhan Uğur, 7 saat süren programın çekimlerini anlattı. Oğuzhan Uğur, “Trol saldırısı yedik maalesef.” dedi.

GÜNDEM 22.05.2023, 10:15
2
Oğuzhan Uğur 7 saat süren Kılıçdaroğlu çekimini anlattı: Maalesef...
Babala TV kurucusu Oğuzhan Uğur, 28 Mayıs'taki ikinci tur cumhurbaşkanı seçimine sayılı günler kala Mevzular Açık Mikrofon'a konuk olan Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun çekimlerinin 7 saat sürdüğünü söyledi. 
Dijital İçerik üreticisi Oğuzhan Uğur, Kemal Kılıçdaroğlu'nun konuk olduğu programda bir tane trol saldırısı olduğunu ve söz konusu kişinin salonu terk ettiğini belirtti. Oğuzhan Uğur, Twitter paylaşımında şunları yazdı: “M.A.M. 15. bölüm tam 7 saat sürdü. İyi önlemler aldık ama bir tanecik trol saldırısı yedik maalesef. Nazarlık niyetine… Kendini rezil edip salonu terk etti sağolsun. (Tanıtıma özellikle koyacağım.) Sorular çok sertti ama kazasız belasız bitirdik çok şükür. Tanıtım yarın sabah, tam bölüm çarşamba akşamı 21.30da yayında.”

M.A.M. 15. Bölüm tam 7 saat sürdü. İyi önlemler aldık ama bir tanecik trol saldırısı yedik maalesef. Nazarlık niyetine… Kendini rezil edip salonu terk etti sağ olsun. (Tanıtıma özellikle koyacağım.) Sorular çok sertti ama kazasız belasız bitirdik çok şükür. Tanıtım yarın sabah,…
— Oğuzhan Uğur (@OguzhanUgur) May 22, 2023

M.A.M. 15. Bölüm tam 7 saat sürdü. İyi önlemler aldık ama bir tanecik trol saldırısı yedik maalesef. Nazarlık niyetine… Kendini rezil edip salonu terk etti sağ olsun. (Tanıtıma özellikle koyacağım.) Sorular çok sertti ama kazasız belasız bitirdik çok şükür. Tanıtım yarın sabah,… pushfn('ads'); — Oğuzhan Uğur (@OguzhanUgur) May 22, 2023

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı