Oğuzhan Uğur: Kılıçdaroğlu’nda sinir bozucu bir sakinlik vardı

Babala TV’de Mevzular Açık Mikrofon programına konuk ettiği Kemal Kılıçdaroğlu hakkında konuşan Oğuzhan Uğur “Kemal beyde sinir bozucu bir sakinlik vardı” dedi.

GÜNDEM 25.05.2023, 20:10
3
Oğuzhan Uğur: Kılıçdaroğlu’nda sinir bozucu bir sakinlik vardı
Babala TV’nin sahibi Oğuzhan Uğur Mevzular Açık Mikrofon programında konuk olarak ağırladığı Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında dikkat çeken analizlerde bulundu.
Oğuzhan Uğur'un YouTube kanalı Babala TV'deki 'Mevzular Açık Mikrofon' programına Kemal Kılıçdaroğlu konuk oldu. Program, diğer bölümlerini geride bırakarak izlenme rekoru kırarken Oğuzhan Uğur, Kılıçdaroğlu'nun sinir bozucu bir sakinlikle programı yönettiğini belirtti.Oğuzhan Uğur Kemal Kılıçdaroğlu’nu konuk ettiği programla ilgili açıklamalarda bulundu.

Kılıçdaroğlu’nun performansına 10 üzerinden 8 veren Uğur”O 2 puanı çok sakin olduğu için kırdım Ben o empatiyi kuramadığım için o 2’yi kırdım ” diye konuştu.
Uğur’a “Heyecanlı mı olmalıydı" sorusu sorulurken konuşmasının devamında şunları söyledi:

Hayır, bence müthişti. İnsanlar tatmin olmuş, soruları anlamış…Ben olamazdım. Kıskandığım için kırdım o 2 puanı.Kıskandım, çünkü benim de bazı sorular üzerine gözüm dönüyor. Ama (Kemal Kılıçdaroğlu) sorulara sakinlikle cevap verdi. Mesela birçok siyasi parti temsilci bunu yapamadı."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı