Oğuzhan Uğur’dan Kılıçdaroğlu M.A.M çıkışı: Pes ettirmişti

Babala TV kurucusu Oğuzhan Uğur, Kemal Kılıçdaroğlu'nun Mevzular Açık Mikrofon programına konuk olacağını açıklamasının ardından gelen eleştirilere yanıt verdi.

GÜNDEM 19.05.2023, 11:55
8
Oğuzhan Uğur’dan Kılıçdaroğlu M.A.M çıkışı: Pes ettirmişti
Babala TV kurucusu Oğuzhan Uğur, Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na çağrıda bulunarak katılımcıların sorularını cevapladı “Mevzular Açık Mikrofon” programına davet etmişti. Daha sonra Kılıçdaroğlu’nun programa katılacağı açıklandı. 
Oğuzhan Uğur, Kılıçdaroğlu’nun Mevzular Açık Mikrofon programına çıkması halinde bunun ikinci tur seçim kampanyasını olumsuz etkileyeceğine ilişkin eleştirilere Twitter hesabından cevap verdi.
Oğuzhan Uğur, “Hükümetten bazı isimleri belgelerle pes ettirmişti...Bırakın programımızı yapalım.” dedi.
Babala TV kurucusu Oğuzhan Uğur paylaşımında şunları kaydetti:

“Bir bilgi ya da hatırlatma. Kılıçdaroğlu M.A.M. programında sönük kalır diyen az bir kısım genç CHP'li arkadaş, Sn. Kılıçdaroğlu’nun az evvel yaptığı canlı konuşmayı dinlemişsinizdir. Benim yaşım da var, ben hatırlıyorum, peki Sn. Kılıçdaroğlu’nun siyasette ilk nasıl sivrildiğini siz hatırlıyor musunuz? Hükümetten bazı isimleri teke tek masaya davet etmişti, davetine icabet edenleri de belgelerle pes ettirmişti. İstifa eden bile olmuştu. Son zamanlarda siyaset takip etmek zorunda kaldığınız için bu eski bilgiyi de haliyle atlamış olabilirsiniz. Detayları kutsal Google'dan araştırabilirsiniz. Artık bırakın temiz temiz programımızı yapalım.”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 18 Nisan 2024
İmsak 04:27
Güneş 05:53
Öğle 12:43
İkindi 16:24
Akşam 19:23
Yatsı 20:43
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı