Okan Buruk Galatasaray’da! Salı günü imza atılacak

Okan Buruk, artık Galatasaray’da.. Sarı-kırmızılı yönetim Torrent ile yolları ayrıldıktan sonra en geç salı günü resmi açıklama yapacak.

SPOR 19.06.2022, 08:10
4
Okan Buruk Galatasaray’da! Salı günü imza atılacak
Galatasaray’da son karar Okan Buruk ama Fatih Terim güçlü bir sosyal medya desteğiyle yönetim üzerindeki baskıyı artırıyor. Yabancı adaylarda istediğini bulamayan Galatasaray yönetimi, tek yerli aday olan Okan Buruk ile bugün görüştü ve anlaşma sağladı. Torrent ile yollar ayrıldıktan sonra en geç salı günü resmi açıklama yapılacak. 

Galatasaray yönetimi teknik direktör arayışlarında yabancı adaylara yönelmiş ve Marco Rose, Roberto De Zerbi, Marcelo Gallardo gibi isimleri gündemine almıştı. Marco Rose'un aralık ayına kadar takım çalıştırmayacağını açıklamasının ardından De Zerbi üzerinde durulmuş fakat De Zerbi de 7 milyon Euro maaş talebinde bulunmuştu ve Galatasaray geri adım atmıştı.

Yabancı teknik direktör adayları ile anlaşma sağlayamadıktan sonra Okan Buruk ile anlaşma sağlayan Galatasaray yönetimi hiç beklemediği bir gelişme ile karşılaştı. Arkasında güçlü bir sosyal medya desteği olan Fatih Terim için bugün Galatasaray taraftarları tarafından #FatihTerimZamanı hashtagı açıldı ve kısa sürede gündeme oturdu. 

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı