Okan Buruk'tan çok sert çıkış: Galatasaray'a karşı bir savaş başladı

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, 2-2 sona eren Alanyaspor karşılaşmasının ardından çok sert açıklamalarda bulundu.

SPOR 23.10.2022, 22:55
Okan Buruk'tan çok sert çıkış: Galatasaray'a karşı bir savaş başladı
Galatasaray yıldızları Mertens ve Icardi ile 2-0'ı buldu, Sacha Boey'in kırmızı kartından sonra Alanyaspor maça tutundu. Karşılaşma 2-2 sona ererken Abdülkerim Bardakçı'nın da atılmasıyla Galatasaray maçı 9 kişi tamamladı.
Maçın ardından açıklamalarda bulunan Okan Buruk, "Güzel giden bir oyundu. Türkiye'deki hakemlerin ana rolü, güzel giden şeyleri bozmak. Bu hafta böyle bir savaşın olacağını biliyorduk, bu savaşta 2 puanımızı kaybettik" şeklinde konuştu.
"Maçı üzücü şekilde bitirdik" diyen Buruk, "10 kişiyken bile net pozisyonlara girdik, bunları değerlendiremedik. Oyuncularıma olan tek kızgınlığım, son dakikadaki korner atışında, ceza sahası içine çok gittik." diye konuştu.
Maçın hakemi Ali Palabıyık'ı eleştiren Buruk, "Ali Palabıyık'a rağmen çok gol pozisyonuna girdik" dedi. Tecrübeli hoca, "Galatasaray'a karşı bir savaş başladı. Bunu net şekilde görüyoruz. Sadece hakemlerle değil, dışarıdan da. Savaşacağız. Biz bu savaşın içinde varız, biz de buna gerekeni yaparız, büyük Galatasaray taraftarı da yapacaktır. Bu iş sadece burada kalacak bir iş değil. Taraftarımız da gerekeni yapar" ifadelerini kullandı. 

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı