Okan Buruk'un gelişi sonrası Yunus Akgün'ün kariyeri değişecek

Galatasaray'a geri dönen Yunus Akgün için kariyerini değiştirecek bir süreç başlıyor.

SPOR 20.06.2022, 08:45
3
Okan Buruk'un gelişi sonrası Yunus Akgün'ün kariyeri değişecek
Galatasaray'da Yunus Akgün için şov zamanı başlıyor... Teknik direktörlüğe Okan Buruk'u getirme kararı alan Galatasaray'da, Yunus için de bambaşka bir serüven başlıyor.

Yunus Akgün, 48 yaşındaki çalıştırıcının gelişi sonrası ilk 11'in değişilmez isimlerinden biri olacak. Adana Demirspor'da oynadığı futbolla herkesi kendine hayran bırakan 21 yaşındaki orta saha, Galatasaray'a geri dönmüştü. Kariyerinde İrfan Can Kahveci ve Berkay Özcan gibi birçok potansiyelli isme yaptığı dokunuşlarla yıldız yaratan Okan Buruk, Yunus Akgün için de bir fırsat olacak.
Özellikle kanat oyuncularına sisteminde büyük önem veren Okan Buruk, Kerem Aktürkoğlu ve Yunus Akgün'e formayı direkt olarak teslim edecek. Yurt dışından teklifler aldığı bilinen Yunus Akgün için yönetim asla satmama kararı vermişti. A Milli Takım'a kadar yükselen Yunus Akgün, bu tarihi fırsatı değerlendirerek sarı kırmızılı taraftarların gözdesi olacak.
Yunus Akgün geçtiğimiz sezon Adana Demirspor formasıyla 38 maçta 9 gol 17 asistlik müthiş bir performans sergiledi. Yunus ayrıca Galatasaray'a karşı da 2 maçta 3 gol atmayı başardı. (Akşam)

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı