Okan Buruk'un planını açıkladı: G.Saray'dan 3 yerli transferi...

Okan Buruk'un planını açıklayan spor yazarı Osman Şenher, G.Saray'ın 3 yerli ismi transfer edeceğini duyurdu.

SPOR 14.10.2022, 11:10
Okan Buruk'un planını açıkladı: G.Saray'dan 3 yerli transferi...
Bu sezon yeni bir yapılanma içinde olan Galatasaray'ın devre arasındaki transfer planı da belli oldu. Spor yazarı Osman Şenher, Galatasaray'daki son durumu değerlendirirken, Okan Buruk'un yerli transferinde ısrarcı olduğunu ifade etti.
Osman Şenher değerlendirmesinde ''Devre arasına kadar Okan hoca böyle ufak tefek değişikliklerle takımı götürecek ama devre arasında ben Galatasaray’ın kadrosundan gidecek ve yerlerine gelecek bilhassa yerli ağırlıklı en az üç futbolcu olduğunu düşünüyorum. Bu söylediklerimin ne kadar gerçek olduğunu Çarşamba günü oynanacak kupa maçında herkes görecek. Bir de Danimarkalı stoper Mathias Ross’un, takımın geleceği için Galatasaray’a neler verebileceğini görmek adına Kastamonu maçını ben de iple çekiyorum'' ifadelerini kullandı.

Özel hayatıyla çok konuşulan Icardi hakkında da kısa bir yorumda bulanan Şenher ''Son hafta verilen bay arası sorunları olan futbolcuların bu problemlerini halletti. Başta Icardi... Bu çocuğa bir sürü şey söylendi, hakaretler yapıldı ama herkesin unuttuğu bir şey var; Icardi büyük futbolcu. O da oynamak istiyor. Şimdi problemlerinden arınmış bir Icardi’yi Kayseri maçında gerçek gücüyle hepimiz göreceğiz. Mata da Muslera ile beraber takımın gizli kaptanı. Hakiki bir 10 numara. Okan Buruk Mata ve Mertens’i beraber oynatmak için çareler arıyor, bunu biliyorum. Fakat üç yerli oynatma kuralını bugüne kadar bir türlü aşamadı. Kerem veya Yunus futbol çıtalarını biraz daha yükseltmezlerse Kazımcan’ı sol bekte Mata ile Mertens’i ise ilk 11’de görebiliriz'' dedi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı