Öküz ölünce ortalık bozuldu! Yandaş Sabah'ın Sezen Aksu iki yüzlülüğü

AK Parti iktidarının PKK ile yürüttüğü çözüm sürecinde yandaş Sabah gazetesinin övgülerle bahsettiği Sezen Aksu'ya aynı yandaş medya bugünlerde tepki gösteriyor. İşte yandaş Sabah'ın ikiyüzlülüğü...

GÜNDEM 21.01.2022, 14:50
31
Öküz ölünce ortalık bozuldu! Yandaş Sabah'ın Sezen Aksu iki yüzlülüğü
AK Parti'nin PKK ile yürüttüğü çözüm süreci döneminde yandaş medyanın amiral gemisi Sabah tarafından övgüler dizilen sanatçı Sezen Aksu’ya aynı yandaş medya bugün Hz. Adem ve Hz. Havva için kullandığı hadsiz ifadeleri nedeniyle tepki gösteriyor. Sabah gazetesinin Sezen Aksu için attığı övgü dolu manşetler ise unutulmadı...
AK Parti hükümeti ile PKK terör örgütü arasında süren görüşmeler ve “Çözüm süreci” adı altında yapılan pazarlıklar sonucu dağdan şehre inen teröristler hendekler kazıp şehirlere mayınlar döşüyordu. O dönemde bu duruma tepki gösterenlere Sezen Aksu da “Bu sürece karşı duranlar iki cihanda lekeli” diyerek tepkileri çarptırıyordu.

“Minik Serçe” lakabıyla tanınan şarkıcı Sezen Aksu’nun “Şahane Bir Şey Yaşamak” adlı şarkısında Hz. Adem ve Hz. Havva hakkında söylediği hadsiz sözler gündeme oturdu. Günlerdir tepkilerin dinmediği süreçte yandaş Sabah gazetesi de Aksu hakkında yayınlar yaptı. 
PKK açılıma sahip çıkan Sezen Aksu için 2009 yılında “Minik Serçe’nin cesur yüreği” manşetini atan yandaş Sabah gazetesi, bugünlerde ise Sezen Aksu’ya tepki gösteriyor. 
Sabah gazetesinin Sezen Aksu’yu övdüğü 19 Ağustos 2009 tarihli manşeti şöyle:


Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı