Olay iddia - Sinan Ateş suikastında MHP bağlantısı: İsmi hemen silindi

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanı Doç. Dr. Sinan Ateş'in öldürülmesinde iddialar ve yeni detaylar gün yüzüne çıkıyor. Gazeteci Alican Uludağ, ilk kez MHP bağlantısı tespit edildiğini iddia etti.

GÜNDEM 02.01.2023, 11:20 02.01.2023, 12:13
4
Olay iddia - Sinan Ateş suikastında MHP bağlantısı: İsmi hemen silindi

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş'in 30 aralık günü Ankara'da uğradığı silahlı saldırıda öldürülmesine ilişkin soruşturmada yeni bilgiler ve iddialar ortaya çıkmaya devam ediyor. Sinan Ateş 31 Aralık günü Bursa'da düzenlenen törenle toprağa verildi. Sinan Ateş'in cenazesi sonrası MHP üst kadrosunda derin sessizlik dikkat çekmişti. Ateş'in cenazesine MHP'li yöneticilerden kimse katılmamıştı.
Suikasta ilişkin gözaltına alınanların sayısının 5'e yükseldiğini belirten gazeteci Alican Uludağ soruşturmada ortaya çıkan yeni bilgileri de sosyal medya platformu Twitter hesabından paylaştı. Uludağ, cinayette Ülkü Ocakları ve MHP bağlantısının ilk kez açığa çıktığını iddia etti. 
Uludağ, gözaltına alınan şüphelilerden Doğukan Çep'in de İstanbul Gülsuyu’nda uyuşturucu karşıtı yürüyüşe yönelik silahlı saldırıda hayatını kaybeden Hasan Ferit Gedik davasının sanıklarından olduğunu da söyledi.
Sinan Ateş cinayetinin ardından ailesinden açıklama: Bir gerçek var...
Sinan Ateş suikastında ‘vurun oluru’ iddiası: Yakını tek tek açıkladı
Alican Uludağ'ın paylaşımı şöyle:

Ufuk Köktürk'ün gözaltına alındığı haberinin yayılmasının ardından, MHP İstanbul İl Başkanlığı'nın internet sitesindeki İl Yönetim Kurulu listesinden ismi çıkarıldı.
Ülkücü camiada Mersin olayı neydi?
2022'nin mart ayında eski Mersin Ülkü Ocakları Başkanı Çağrı Ünel, Toroslar ilçesindeki bir bankamatikten para çekerken dört kişinin saldırısına uğradı ve bıçakla yaralandı. Saldırganlara silahla ateş açan Ünel, Emrullah K.’yi öldürdü, üç kişiyi yaraladı. Yaralılardan biri de daha sonra öldü. Tutuklanan Çağrı Ünel, Sinan Ateş'e yakın bir isim olarak biliniyordu.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı