Ömer Faruk Yazıcı: Bu iklimi bizler değiştireceğiz

Saadet Partisi İstanbul Divan Toplantısı'nda İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı, katılımcılara hitap etti.

GÜNDEM 30.01.2023, 04:35
Ömer Faruk Yazıcı: Bu iklimi bizler değiştireceğiz
Saadet Partisi İstanbul Divan Toplantısı'nda katılımcılara hitap eden İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı, ''Bu iklimi bizler değiştireceğiz! İlçe ilçe dolaşacak İstanbul’umuzun kanaat önderleriyle buluşacağız. Mahalle mahalle dolaşacak İstanbul’umuzun muhtarlarıyla buluşacağız. Sokak sokak dolaşacak, çalınmadık kapı bırakmayacak; İstanbul’umuzun bütün vatandaşlarıyla, hemşerilerimizle, komşularımızla buluşacağız. Ne yapıp edeceğiz, var gücümüzle çalışacağız, sözümüze emeğimizi katacağız; bu kötü iklimi güzel bir iklimle değiştireceğiz.'' diye konuştu.
Saadet Partisi İstanbul Divan Toplantısı dün Fulya'da çok sayıda teşkilat mensubunun katılımıyla gerçekleştirildi. Büyük bir heyecana sahne olan programda katılımcılara hitab eden Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı güncel gelişmelere dair değerlendirmelerde bulundu. Önemli bir seçimin arifesinde olduklarını belirten Yazıcı, Saadet Partimizin paydaşı olduğu Millet İttifakı, Erdoğan’ın hukuksuz düzenini yıkıp geçecek. Saadet Partimizin Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun iradesi; tüm adaletsizlikleri, hukuksuzlukları, yolsuzlukları yıkıp geçecek. İşte bu salonda bulunan Saadet Partililerin iradesi; bütün toplumsal baskıları, bürokraside kümelenmiş menfaat gruplarını, kamu gücüyle donatılmış Cumhur İttifakını yıkıp geçmeye muktedirdir.' ifadelerini kullandı.

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Yazıcı, Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin geçtiğimiz günlerde sarf ettiği “Türk lirasının değeri arttıkça sanayi yavaşlar, ithalat azalır, işsizlik yükselir.” sözünü hatırlattı. 'Sormak istiyorum; acaba dünya üzerinde sanayisini geliştirmek isteyen hangi ülke bunu yapmak için parasını değersizleştirmiştir. Hangi ülkede “paramızın değer kaybetmesi iyi çünkü böylece sanayimiz gelişiyor” denmiştir, böyle bir ekonomi yönetimi mantığı olabilir mi?' dedi. Yazıcı, ülkemizdeki; en zengin 13 milyarderin serveti, nüfusun yarısının toplam servetinden daha fazla hale geldiğini de kaydetti.

Mayıs ayında gerçekleşecek olan seçim ile birlikte Türkiye'ye bahar geleceğini vurgulayan Yazıcı, Saadet Partisi teşkilatlarının seçime kadar tüm gücüyle çalışacağını da dile getirdi. Yazıcı, konuya ilişkin olarak, 'Bu iklimi bizler değiştireceğiz! İlçe ilçe dolaşacak İstanbul’umuzun kanaat önderleriyle buluşacağız. Mahalle mahalle dolaşacak İstanbul’umuzun muhtarlarıyla buluşacağız. Sokak sokak dolaşacak, çalınmadık kapı bırakmayacak; İstanbul’umuzun bütün vatandaşlarıyla, hemşerilerimizle, komşularımızla buluşacağız. Ne yapıp edeceğiz, var gücümüzle çalışacağız, sözümüze emeğimizi katacağız; bu kötü iklimi güzel bir iklimle değiştireceğiz.' dedi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 18 Nisan 2024
İmsak 04:27
Güneş 05:53
Öğle 12:43
İkindi 16:24
Akşam 19:23
Yatsı 20:43
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı