Ömer Üründül'den Fenerbahçe galibiyeti sonrası dikkat çeken yazı

Süper Lig'de deprem felaketi nedeniyle ertelenen Fenerbahçe-Konyaspor maçıyla ilgili dikkat çeken değerlendirmeler geliyor.

SPOR 26.02.2023, 11:55
Ömer Üründül'den Fenerbahçe galibiyeti sonrası dikkat çeken yazı
Fenerbahçe, Süper Lig'de 24. haftanın erteleme mücadelesinde konuk ettiği Konyaspor'u 4-0 yendi.
Sabah yazarı Ömer Üründül, 'Bu fizik gücü Sevilla'ya yeter mi?' başlıklı bir yazısında deprem felaketi sonrasında Fenerbahçeli futbolcuların tümünde fiziki düşüş olduğunu sçyledi.
İşte Ömer Üründül yazısı şu şekilde:

"Milletçe yaşadığımız çok büyük acının etkisinden biraz olsa dahi sıyrılabilmek kesinlikle mümkün değil. Tabii bu ortam dün geceki maçta da hem tribünlere hem futbolculara hem teknik adamlara hem de hakemlere yansıdı. Bir de gerçek var ki hayat devam edecek. Ben de tarifsiz üzüntüme rağmen göreve başladım.
Fenerbahçe oyuna atak başladı. Rakip oyuncunun hediye ettiği penaltıyla da erken skor avantajı buldu. Sonra sahneye Diouf çıktı. Bu kadar deneyimli bir oyuncu olmasına rağmen, sarı kartı varken öyle bir gereksiz hareket yaptı ki hakemin 2. sarıyı es geçmesi mümkün değildi. Zaten maçın da ne olacağı orada belli oldu. Devre sonunda Valencia farkı ikiye çıkardı. İkinci yarıda Fenerbahçe eksik rakibi karşısında oyunu rölantiye almadığı gibi skoru artırmak için uğraştı. Konyaspor daha fazla gol yememek için mücadele etti. İkinci yarıda oyuncu değişiklikleri yapıldı. İlk dikkat ettiğim yeni transfer Oosterwolde oldu ama hem arkadaşlarını tanımıyor hem de çok rahat bir maç olduğu için az da olsa bir fikir sahibi olamadım.
Şöyle Fenerbahçe takımına genel olarak baktığım zaman tahmin ettiğim bir görüntü vardı. Ülkece yaşadığımız büyük felaket nedeniyle futbolcuların tümünde fiziki düşüş vardı. Hatta uzak ara takımın en güçlü oyuncusu Ferdi'de dahi bu durum görünüyordu. Tabii ki ligimizin tüm takımlarında aynı olay gerçekleşecek. Ama Sevilla maçını düşündüğümüzde kalan az sürede ne kadar bir form düzeyine ulaşılabilir, soru işareti."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı