Son Dakika

Önce Destici şimdi AKP'li Yazıcı: Cumhur'dan Akşener'e bir davet daha

BBP lideri Mustafa Destici'nin ardından İYİ Parti lideri Akşener'e bir davet de AKP'li Hayati Yazıcı'dan geldi. Yazıcı, "Gönlümüz açık" dedi.

GÜNDEM 03.03.2023, 23:35
6
Önce Destici şimdi AKP'li Yazıcı: Cumhur'dan Akşener'e bir davet daha
Siyasi gündemde sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Millet İttifakı toplantısının ardından gözler İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e çevrilmiş, Akşener kameraların karşısına geçerek çok konuşulacak bir açıklama yapmıştı. Akşener'in Altılı Masa'dan ayrılma sinyaline verdiği konuşmasının yankıları devam ederken, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Destici'nin ardından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı'dan şaşırtan sözler geldi. Yazıcı, Akşener'i Cumhur İttifakı'na davet etti.

Yazıcı "Dünya lideri Erdoğan ile yarışmak kolay bir iş mi? Hepsi birlikte tarih oluyor. Biz kendimize bakıyoruz. Cumhur ittifakı siyasi partilerin ittifak uygulamaları açısından örnek teşkil ediyor. Düzeni mevcut. İttifak kültürü önemli bir şey." şeklinde konuştu.

"İYİ Parti lideri Akşener'in açıklamaları yeni bir sayfa aralar mı?" sorusuna Yazıcı "Bizim kapımız herkese açık. Biz Türkiye'yi ileri taşıma hedefindeyiz. Herkese gönlümüz açık, el veren herkesin elini tutmaktan yanayız." yanıtını verdi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı