Son Dakika

Önlük giyip doktor gibi davranmıştı! Tekme tokat darbedildi

Trabzon'da önlük giyip acil serviste doktor gibi davranan Serkan Ayaz, çıkan bir tartışmaya müdahale ettiği sırada hasta yakını tarafından darbedildi. Ayaz, gözaltına alındı.

GÜNDEM 01.09.2022, 19:30
2
Önlük giyip doktor gibi davranmıştı! Tekme tokat darbedildi
Trabzon’da giydiği doktor önlüğü ve boynuna taktığı stetoskop ile Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Farabi Hastanesi Acil Servisi’ne girip, kendini doktor olarak tanıtan 20 yaşındaki inşaat işçisi Serkan Ayaz gözaltına alındı.
DHA'nın haberine göre, 3 gün önce Serkan Ayaz üzerinde yeşil doktor önlüğü ve boynuna stetoskop takarak KTÜ Farabi Hastanesi Acil Servisi önüne gitti. Bir süre hastane önünde bekledikten sonra girdiği acil servis triaj alanında bir hasta yakını ve hemşire arasındaki tartışmaya dahil olan Serkan Ayaz, kendisini doktor olarak tanıtarak yardımcı olmak istediğini söyledi.

Tartışmaya müdahale eden Ayaz'ın bu sırada hasta yakını tarafından tokatlandığı ortaya çıktı. Ayaz'ın hasta yakınına 'Ben bu mesleğe meraklı biriyim. Size yardımcı olabilirim' dediği öğrenildi.
Durumu fark edip görevlilerin kimlik sorduğu Ayaz'ın doktor olmadığı anlaşıldı. Hastane görevlileri durumu polise bildirdi. Güvenlik görevlilerince hastane dışına çıkartılan Ayaz gelen polis ekibince gözaltına alındı.

Polisteki ifadesinde doktor olmadığını ve üzerindeki kıyafet ile stetoskobu Ankara’dan satın aldığını itiraf eden Ayaz, “Doktor olmak istiyordum ama olamadım. O heyecanı yaşamak için böyle bir davranışta bulundum. İnşaatta izinli olduğum gün önlük giyip stetoskop takıp hastaneye gittim. Pişmanım” dedi. İfadesi alınan ve savcılığa sevk edilen Serkan A. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Ayaz'ın, 8 ay önce Rize’de inşaat işçisi olarak çalıştığı dönemde, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne giderek kendisini doktor olarak tanıtıp ameliyathaneye girdiği öğrenildi. Görevlilerce yakalanan Serkan A. hakkında başlatılan soruşturmanın sürdüğü öğrenildi. 

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı