Ortak çalışma grubu ilk toplantısını yaptı

Saadet Partisi, CHP, İYİ Parti, Demokrat Parti, Gelecek Partisi ve DEVA Partisi genel başkanlarının, ortak politikalar üzerinde çalışmak üzere kurulmasını kararlaştırılmıştı.

SİYASET 11.10.2022, 08:10
3
Ortak çalışma grubu ilk toplantısını yaptı
Saadet Partisi, CHP, İYİ Parti, Demokrat Parti, Gelecek Partisi ve DEVA Partisi genel başkanlarının, ortak politikalar üzerinde çalışmak üzere kurulmasını kararlaştırdığı “Ortak Çalışma Grubu” ilk toplantısını DEVA Partisi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirdi.
DEVA Partisi’nin ev sahipliğinde yapılan ilk toplantıya; Saadet Partisi Genel Başkan Vekili Sabri Tekir, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, İYİ Parti Kalkınma Politikaları Başkanı Ümit Özlale, DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı İbrahim Çanakcı, Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Feridun Bilgin ve Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Bülent Şahinalp katıldı.
Altılı masanın ikinci tur görüşmelerinin ilki 2 Ekim’de CHP Genel Merkezi’nde gerçekleştirilmişti. Toplantının ardından yayınlanan bildiride ifade edilen ‘Ortak Çalışma Grubu’nun ilk toplantısı DEVA Partisi ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Yayınlanan bildiride, “Ülkemizin önemli temel politika alanları için ortak bir çalışma grubu kurulmasına, halkımızın menfaatleri doğrultusunda ortak politikalar belirlenmesine ve bu politikaların ortak taahhütlerimiz olarak kamuoyuna ilan edilmesine karar verdik” ifadeleri ile “Ortak Çalışma Grubu” ile ilgili karar metinde yer almıştı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı