Son Dakika

Ortaklık kızışıyor: Vatan Partisi'nden AK Parti'ye sert tepki!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ’ın Vatan Partisi’yle ilgili sözlerine Vatan Partisi’nden sert yanıt geldi.

SİYASET 04.02.2021, 23:15
22
Ortaklık kızışıyor: Vatan Partisi'nden AK Parti'ye sert tepki!
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ’ın ' Vatan Partisi’yle ittifak var mı?' sorusuna yanıt olarak sarf ettiği “Bunların hepsi fasa fiso. Lafı güzaf. Biz ülkeyi yıllardır yönetiyoruz. Ülkeyi nasıl yönettiğimizi biliyoruz. Yüzde 0 küsur oranlarda olan siyasi partilerin yönlendirmesi söz konusu değil. Bugüne kadar bunlara cevap verilmediyse kaale alınmadığı için. Vatan Partisi’nin böyle bir ittifakın içindeyiz demesini dikkate almanın bir anlamı yok.” sözlerine Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı yanıt verdi.
Bursalı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Hamza Dağ'a sert tepki gösterdi.
İşte Özgür Bursalı'nın açıklaması:

Vatan Partisi Cumhur İttifakı’nın bir bileşeni değildir. Partimizin böyle bir gündemi, talebi ve açıklaması yoktur. Sn. Hamza Dağ'ın ifadeleri gerçek dışıdır. Vatan Partisi başı dik, birleşen Türkiye’de üretim ekonomisini kurmak için Türkiye Cephesi’ndedir.
Cumhur İttifakı Türkiye için önemli ve değerlidir. Ciddi dış tehditler ve iç cepheyi yarmaya yönelik senaryolar önümüzdeyken,milli kuvvetler arasına fitne sokma girişimlerine karşı herkesin dikkatli olması gerekir. Vatanseverlik ve sorumluluk bu girişimler karşısında sınanıyor.
FETÖ’nün Silivri duvarlarını yıkan, soykırım yalanlarını tarihe gömen, 15 Temmuz gecesi ilk açıklamayı yapan Sn. Doğu Perinçek ve Vatan Partisi’dir. Bugün de aynı sorumluluk ve cesaretle Türkiye düşmanı planlara karşı, programımız ve siyasetlerimizle mücadelenin merkezindeyiz.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı