Oyunu kullanan Binali Yıldırım: Ülkenin güven ve huzura ihtiyacı var

Türkiye'de cumhurbaşkanı seçimleri için oy verme işlemi devam ederken Tuzla'da oyunu kullanan Binali Yıldırım, "Ülkenin güven ve huzura ihtiyacı var" dedi.

GÜNDEM 14.05.2023, 15:25
1
Oyunu kullanan Binali Yıldırım: Ülkenin güven ve huzura ihtiyacı var
Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için oy verme işlemi, Türkiye genelinde saat 08.00 itibarıyla başladı. AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım da oy kullanmak için eşi Semiha Yıldırım ile birlikte Tuzla'da oy verdi. 
Oy kullandığı okulun bahçesinde açıklamalarda bulunan Yıldırım, "Bugün aynı zamanda bir demokrasi bayramı, Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimini gerçekleştiriyoruz" diyerek şunları kaydetti:

"Gördüğüm kadarıyla oldukça yoğun bir ilgi var. Yarım saat bekledik, oy kullanmak için. Herkes gibi biz de bekledik. Vatandaşlık görevimizi Semiha Hanım'la beraber yerine getirdik. Çıkacak sonuçların elbette ki ülkemize, milletimize hayırlı olacağından eminiz. Ülkenin istikrara ihtiyacı var, güvene, huzura ihtiyacı var. Türkiye yüzyılında yeni bir anlayışla, yeni bir atılımla ülkemiz için, milletimiz, gençlerimiz, çocuklarımız için daha güzel hizmeti yapmak nasip olur diyor, bu vesileyle bütün milletimize bu seçimlere gösterdikleri yoğun ilgiden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum.

Görüldüğü gibi Türkiye seçim yapmada oldukça tecrübe kazandı. Gayet güzel herkes oyunu kullanırken birbiriyle sohbet ediyor. Tabi ki farklı farklı düşüncelerimiz olabilir ama bizi birbirimize bağlayan değerlerimiz vatanımız, milletimiz, bayrağımız, inancımız İnşallah her şey ülkemiz için çok daha iyi olacak."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı