Özgür Demirtaş, Adalet Bakanlığı çalışanları için kayıtsız kalamadı!

Ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş, Adalet Bakanlığında hakim ve savcı harici çalışan personellerin maaşlarının düşük olmasın kayıtsız kalamadı. Özgür Demirtaş 'alım gücünü artırın' dedi.

EKONOMİ 03.09.2022, 18:10
8
Özgür Demirtaş, Adalet Bakanlığı çalışanları için kayıtsız kalamadı!
Ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş son günlerde farklı meslek gruplarının sorunlarına ilişkin başlattığı kampanyalara açıktan desteklerini iletmeye devam ediyor.
Özgür Demirtaş sosyal medya platformu Twitter hesabından bu kez Adalet Bakanlığı’nda hakim, savcı harici çalışan personellerin maaşlarına ilişkin bir tweet attı.
Alım gücüne dikkat çeken ekonomist Özgür Demirtaş, “Adalet Bakanlığı hakim savcı harici personeli için bir destek tweeti istenmiş. Eğer bana iletilen maaş miktarı doğru ise çok düşük. Adalet Bakanlığı çalışanlarına ve tüm memurların alım gücünü arttırın…” dedi.
Sabancı Üniversitesi Finans Kürsü Başkanı Özgür Demirtaş’ın söz konusu tweeti şöyle:“Değişik meslek grupları zaman zaman benden destek mesajı atmamı istiyor. Ben (10 Yıldır canla başla yazdıklarımdan, videolarımdan anlayacağınız üzere) ülkedeki alım gücünün düşüklüğüne en fazla ses çıkaranım. Her bir meslek grubu için ayrı ayrı yazmaya gerek var mı bilmiyorum? Ama bir yandan da sizi kırmak istemiyorum.Adalet Bakanlığı hakim savcı harici personeli için bir destek tweeti istenmiş. Eğer bana iletilen maaş miktarı doğru ise çok düşük. Adalet Bakanlığı çalışanlarına ve tüm memurların alım gücünü arttırın…”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 16 Nisan 2024
İmsak 04:31
Güneş 05:56
Öğle 12:43
İkindi 16:24
Akşam 19:21
Yatsı 20:41
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı