Özgür Demirtaş, Çin için uyarmıştı, yanılmadı: Türkiye de risk altında

Prof. Özgür Demirtaş, kişisel Twitter hesabı ve YouTube kanalından yaptığı dikkat çekici paylaşımlarına devam ediyor. Demirtaş son olarak Çin'deki emlak krizi hakkında flaş bir paylaşımda bulundu.

EKONOMİ 14.07.2022, 22:50
10
Özgür Demirtaş, Çin için uyarmıştı, yanılmadı: Türkiye de risk altında
Ünlü ekonomist Prof.   Özgür Demirtaş kişisel Twitter hesabından paylaştığı mesajlar ve YouTube kanalından gerçekleştirdiği yayınlarıyla hem Türkiye ekonomisi hem de dünya ekonomisi hakkında dikkat çekici tespit ve eleştirilerde bulunmaya devam ediyor.
Son olarak Çin'de yaşanan emlak krizi hakkında bir paylaşımda bulunan Demirtaş, Çin halkının bir kısmının bankalara olan ödemelerini gerçekleştiremediğine dair bir haberi alıntılayarak Çin hükümetinin bankaları acil toplantıya çağırdığı bilgisini paylaştı.
Geçmişte konuyla ilgili yapmış olduğu bazı paylaşımlara da twitinde yer veren Demirtaş'ın bu mesajı, emlak yatırımlarında son yıllarda hesapsızca ve hiçbir uyarıyı dikkate almadan atılımlarda bulunan Türkiye'nin de benzer bir sıkıntıya düşebileceğine dair endişeleri hatırlattı.
Özgür Demirtaş'ın paylaşımı şu şekilde:
Bingo ! Çin Devleti Bankaları acil toplantıya çağırmış. Çin halkının bir kısmı EMLAK ödemelerini yapamıyor… Aşağıda ise eski twitlerimden bir buket…

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı