Özgür Demirtaş ile Vedat Milor arasında gülümseten su böreği atışması

Ekonomist Özgür Demirtaş'ın su böreği paylaşımına Vedat Milor cevap verdi. Demirtaş ile Milor'ün karşılıklı cevaplar vermesi sonrası konu gülümseten bir atışmaya döndü.

GÜNDEM 15.07.2022, 16:25
3
Özgür Demirtaş ile Vedat Milor arasında gülümseten su böreği atışması
Ekonomist Özgür Demirtaş bu kez “yemek eleştirmeni” Vedat Milör ile arasında geçen ‘su böreği’ diyaloğu ile gündeme geldi. İkili arasında karşılıklı cevaplar sonrası konu gülümseten bir atışmaya döndü.
Prof. Dr. Özgür Demirtaş sosyal medya platformu Twitter hesabından, su böreği paylaşımında bulundu. Demirtaş, paylaşımında, “Su Böreği bu kadar lezzetli olmak zorunda mı? Bizim memleketin yemekleri kadar güzel yemeği olan ülke var mı? Vallahi yok. Billahi yok. Biraz disiplinli olsak Dünya’da yemek sektöründe rekorlar kırarız.” ifadelerine yer verdi.Özgür Demirtaş’ın bu paylaşımına karşılık olarak Vedat Milor, “Biraz daha detay verir misiniz? Mesela yemekleri nasıl karşılaştırıyoruz? Evrensel kriterler neler?” sorularını yöneltti.
Vedat Milor’e cevap veren Özgür Demirtaş ise şunları yazdı:
Ekonomist Özgür Demirtaş bir takipçisinin, “Hocam bana sanki Vedat Milor sizinle dalga geçiyor gibi geldi? Umarım yanılıyorumdur!” paylaşımına ise, “Vedat beyi severek takip ederim. Genel üslubu hafif Ti’ye almak üzerine kuruludur, Sarcasm seviyor, biz de onu seviyoruz. Sanırım tek hatası karşısındaki insanın, Vedat beyin dalga geçtiğini anlamadığını sanması Halbuki çoğu anlıyor. Ama biz Vedat beyi böyle de seviyoruz.” şeklinde cevap verdi.
Gastronomi yazarı Vedat Milor da bunun üzerine, “Arkadaşlar sakin olun. Spaghetti Western filmlerindeki düello sahnesi moduna gerek yok. Yorumları görünce acaba sert bir şey mi yazdım fark etmeden diye tekrar kontrol ettim yazdığımı.” diye yazdı.
Özgür Demirtaş da son olarak bu paylaşımın ardından, “Aynen arkadaşlar büyütmeyin. Vedat bey alanında Türkiye’nin en iyisi. Bir önerdiği yeri sevmediğimi söylemiştim ama öbür önerisine de bayılmıştık. Keşke Türkiye’de tüm problemlerimiz bitmiş olsa da Vedat bey ile tatlı tatlı atışmamız tek konu olsa. O günler de ülkeye gelir umarım.” dedi.
“Vedat bey elbette siz uzmanısınız bu konunun. O yüzden sizin önünüzde bana pek bir şey söylemek düşmez. Ama tam da matematik değil gibi bu iş ne dersiniz? Damak zevki adı üstünde damağa göre değişir. Zevkler ve renkler tartışılmaz diye bir söz o yüzden var. Bu konu gerçekten subjektif yani. Örneğin sizin çok sevdiğiniz bir restauranta gitmiştik ve hayatımda yediğim en kötülerden biriydi diyebilirim. Zevk işte.”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı