Özgür Demirtaş kibarca niyetini ortaya koydu! Bakan mı olmak istiyor?

Özgür Demirtaş ekonomi bakanı mı olmak istiyor? Özgür Demirtaş kendisi hakkında yapılan bir yoruma cevap verdi. Özgür Demirtaş verdiği cevapla ekonomi bakanlığı yönünde en niyetini ortaya koydu.

EKONOMİ 05.07.2022, 11:45
1
Özgür Demirtaş kibarca niyetini ortaya koydu! Bakan mı olmak istiyor?
Ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş ekonomiyle ilgili yaptığı uyarılarla öne çıkıyor. Peşi sıra uyarılarını sıralayan Özgür Demirtaş bir takipçisinin “Ekonomi bakanı olmak istediğini düşünmüyorum” sözlerine dikkat çeken bir cevap verdi.
Özgür Demirtaş, uzun süredir sosyal medyada ekonomiye ilişkin yorumlarda bulunurken son günlerde ‘yapmayın’, ‘etmeyin’ serzenişlerini sıklaştırdı. Özgür Demirtaş’ın bu üslubu ‘tükenmişlik’ olarak yorumlanırken sosyal medyada kendisine yöneltilen bir eleştiriye de cevap verdi.

Sosyal medyada bir takipçi Özgür Demirtaş’ın ekonomi meselelerinde ‘çok fazla kınamada bulunduğu söyledi. Başka bir takipçi ise bu eleştiriye “Ekonomi bakanı olmak istediğini düşünmüyorum.” şeklinde cevap verdi.

Özgür Demirtaş “Aynen öyle…” diyerek ekonomi bakanı olmak istemediğini yazdı. Ekonomist Özgür Demirtaş devamında ise, “Türkiye artık tek bir Ekonomi Bakanının kurtaracağı seviyeyi çoktan geçti. Maalesef geçti. Ekonominin kurtulması için: Dışişleri, Ticaret, İçişleri, Tüm Bakanlıkların koordineli bir şekilde aynı yöne hareket etmesi şart. Ekonomi Bakanı tek başına hiçbir şey yapamaz.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı