Özkiraz'dan sahte anket çıkışı! Tarih verdi... Muharrem İnce görecek

Kamuoyu araştırmacısı Kemal Özkiraz, 13. Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin kendisine 'tetikçi' dediğini söyledi. Özkiraz, “Ayın 17’sinde sahte anketleri kim yaptırıyormuş göreceğiz.” dedi.

GÜNDEM 16.04.2023, 11:35
4
Özkiraz'dan sahte anket çıkışı! Tarih verdi... Muharrem İnce görecek
Kemal Özkiraz kendisine tetikçi dediğini söyleyen Memleket Partisi 13. Cumhurbaşkanı adayı  Muharrem İnce’ye sert karşılık verdi. Özkiraz, “Ayın 17’sinde sahte anketleri kim yaptırıyormuş, belgeleriyle göreceğiz.” dedi.
TELE1’e konuşan kamuoyu araştırmacısı Kemal Özkiraz, “Benden de bahsedilmiş ‘Tetikçi’ demiş. Ayın 17’sinde sahte anketleri kim yaptırıyormuş kim piyasaya sürüyormuş ve kimin desteğiyle yaptırıyormuş belgeleriyle göreceğiz. Belgesiyle, tarihiyle, mesajlaşmalarla ve ekran görüntüsüyle açıklayacağım. BABALA TV yayınını bekliyorum. Orada söylediği bana gelen bir söz var. O sözü duymak istiyorum bende kayıtları var. Bakalım kimmiş tetikçi? Kimin milletvekili adayı yapıyormuş? Hepsini göreceğiz. Hormonlu anketlerin çıkış noktasını açıklayacağım.” diye konuştu.Muharrem İnce’nin televizyon programlarına katıldıktan sonra oy oranlarının düştüğünü savunan Kemal Özkiraz, “Muharrem İnce alacağını iktidar tarafından alacak. Muhalefet tarafından aldıklarını da yavaş yavaş kaybetmeye başlayacak. Muharrem İnce sürekli olarak bir medya ambargosundan bahsediyor. Fakat buna müteşekkir olmalı. Çünkü ne zaman televizyona çıksa oy oranı düşüyor.” dedi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı