Pandemi bitiyor, sahaya iniyoruz

Saadet Partisi Haziran ayı il başkanları ve il müfettişleri toplantısı çevrim içi bir programla gerçekleştirildi…

GÜNDEM 07.06.2021, 04:35
6
Pandemi bitiyor, sahaya iniyoruz
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, partisinin Haziran ayı il başkanları ve il müfettişleri toplantısında yaptığı konuşmada, “Biz bu fikirleri ve düşünceleri siyasette nasıl hâkim hale getireceğiz, boş zamanımızı değerlendirmek için Saadet Partisi’nde değiliz. Saadet Partisi’nin umdelerini hayata geçirmek bizim asli görevimiz. Hiçbir zaman unutmayalım ki; önemli olan, Saadet Partisi’nin bu dönemde ülkede iktidara gelmesidir, biz çalışacağız, biz vatandaşa ulaşacağız” dedi.
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Haziran Ayı İl Başkanları ve İl Müfettişleri Toplantısı’nı katıldı. Online olarak düzenlenen toplantının açılışında konuşan Karamollaoğlu, ülke gündemine ilişkin de önemli değerlendirmelerde bulundu.

Konuşmasının başında eğitim sistemindeki çarpıklıklara değinen Karamollaoğlu, pandemi döneminde eğitim sisteminde birçok alanda aksaklıklar yaşandığına değinerek, iktidarın bu alanda dahi soruna yeterince çözüm üretemediğini ifade etti. Karamollaoğlu, iktidarın yönetim yetisini giderek kaybetmeye başladığına değinerek, “Bir konuyu bileceksiniz, hâkim olacaksınız, problemi doğru tercih edeceksiniz. O problemin en uygun şekilde çözülmesi için ehil insanları görevlendireceksiniz, gerekli ve yeterli imkân sunacaksınız. Başka türlü de çözülmez. En önemli iş, işi ehline vermek, yandaşa değil, sana selam verene” dedi. Karamollaoğlu, iş ehline verilmediği için aksaklık yaşayanların bu sefer birbirlerine ithamlarda bulunduğunu da sözlerine ekleyerek, “Onun için ithamlar arttı. Aciz kalınca, mafya devreye girer. Şimdi bunu görüyoruz, yaşıyoruz. Mafya devreye çoktan girmiş. Belki de atı alan Üsküdar’ı geçmiş. Ama bir yerde buna dur demeye ihtiyaç var, olmaz. Biz her şeyden önce ülkemizin içinde bulunduğu bu sorunu çözmeliyiz” ifadelerini kullandı.  Gelir dağılımındaki adaletsizliğe de değinen Karamollaoğlu, “Biz mutlaka memleketin milli gelirinin artması gerektiğine, bunun ise ancak üretimle artacağını söylüyoruz. Milli gelirin adil paylaşımının olmazsa olmaz olduğunu yine söylüyoruz. Milli gelir, adil dağıtılmadıktan sonra ülkede üç beş kişi trilyoner olmuş bana ne, size ne. Bu gelirin vatandaşa adil bir şekilde dağıtılması olmazsa olmaz bir gerekliliktir” diye konuştu.

Ülkenin yaşadığı problemleri parti olarak çözecek, birikime ve kadroya sahip olduklarının da altını çizen Karamollaoğlu, “Biz bu problemleri çözeceğiz, bizim kadrolarımız var, çözüm üreten arkadaşlarımız var. Bunlar ön yargı ile hareket etmiyorlar, hisleriyle değil bilgileriyle meselelere yaklaşıyorlar. Önceki gün politika kurulları ile bir toplantı gerçekleştirdik. Ülkemizdeki problemlere yaklaşımımızı gözden geçirdik. Önce problemlere nasıl yaklaşacağız ‘birbirimize hakaret ederek mi, aşağılayarak mı, yoksa dostça tavsiyelerde bulanarak mı.’ Huzur ve barış olmadan hiçbir sorun çözülemez. Güzel ahlak olmadan, ahlaki değerlere önem verilmeden, devlet mağdurlara şefkat kanadını açmadan ülkedeki mağduriyetleri önleyemezsiniz, onun arkasında ise çözüm gerekiyor” dedi.

“Geçmişte biz bu problemleri nasıl çözmüş isek, bugün de yine aynı bilgi ve bereciye sahibiz. Bunu övünmek için söylemiyoruz” diyen Karamollaoğlu,  konuşmasını şu sözlerle sürdürdü: “Biz bu fikirleri ve düşünceleri siyasette nasıl hâkim hale getireceğiz, boş zamanımızı değerlendirmek için Saadet Partisi’nde değiliz. Saadet Partisi’nin umdelerini hayata geçirmek bizim asli görevimiz. Hiçbir zaman unutmayalım ki, önemli olan Saadet Partisi’nin bu dönemde ülkede iktidara gelmesidir. Biz çalışacağız, biz vatandaşa ulaşacağız, bütün il başkanlarımız sorumlu. Önce var olmamız için sorumlu, ilçelerimiz var olacak. Türkiye’de etkili olabilmemiz için bize destek veren inanan insanların sayılarının artmasıyla mümkün. 81 vilayetimizde ve ilçelerimizde bunun için çalışacağız”

Karamollaoğlu, konuşmasının son bölümünde ise teşkilat mensuplarına seslenerek, “Fikirlerimizi anlatacağız, can sıkmadan, zorlamadan vatandaşa ulaşacağız ve anlatacağız. Elini sıkmadığız, yüz yüze gelmediğimiz insan kalmayacak. Her esnafın dükkânına girip bir selam vereceğiz. Herkese ulaşacağız, herkesin derdini dinleyeceğiz. Pandemi dönemi geride kaldı, artık sahaya çıkıyoruz. Sahaya iniyoruz, vatandaşlarımıza fikirlerimizi anlatacağız” talimatı verdi.

Karamollaoğlu, konuşmasının son bölümünde ise teşkilatlarına pandemi sonrası talimatı verdi. Karamollaoğlu, “Fikirlerimizi anlatacağız, can sıkmadan, zorlamadan vatandaşa ulaşacağız ve anlatacağız. Elini sıkmadığımız, yüz yüze gelmediğimiz insan kalmayacak. Her esnafın dükkânına girip bir selam vereceğiz. Herkese ulaşacağız, herkesin derdini dinleyeceğiz. Pandemi dönemi geride kaldı, artık sahaya çıkıyoruz. Sahaya iniyoruz, vatandaşlarımıza fikirlerimizi anlatacağız” diye konuştu.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı