Paramount Otel'de kaldığı iddia edilmişti! O isim konuştu

Organize suç örgütü lideri olduğu gerekçesiyle hakkında yakalama kararı çıkarılan Sedat Peker'in iddiaları sonrası Paramount Otel'de kaldığı öne sürülen Savunma Sanayi Başkanı İsmail Demir konuştu.

GÜNDEM 15.06.2021, 20:25
24
Paramount Otel'de kaldığı iddia edilmişti! O isim konuştu
Azerbaycan’da 24 TV’nin sorularını yanıtlayan İsmail Demir, "Gazeteci arkadaşımız beni aradı, sorular sormaya başladı. Ben çok rahat bir şekilde ‘Kardeşim özel hayatımıza karışamazsınız’ deyip kapatabilirdim. Ama saklayacak hiçbir şey olmayan bir insan rahatlığıyla sorduğu sorulara cevap vermeye çalıştım. Hatta bazı sorular için hafızamı tazeleyerek cevap verdim” ifadelerini kullandı.

Konuşmasına devam eden İsmail Demir, “Yani hayatım boyunca bu dördüncü tatil mi ne oldu… Çocuklarımla beraber belki de sekiz seneden beri yaptığımız ilk tatildi. Arkadaşımız ‘Şurada bir tatil yapsanız’ dedi” diye konuştu.
Kaldığı otelin sahibini araştırmakla, sorgulamakla mesul olmadığını belirten Demir, "Yani anlaşılabilir tutum değil. Sanırım burada (haberde) art niyetten başka bir şey aramamak gerekiyor" diye konuştu.

15 yaşındaki kızının kendisini ağlayarak aradığını söyleyen İsmail Demir, “Bana ‘Baba biz bunu hak etmedik. Ben sekiz seneden beri kardeşlerimle ilk defa tatil yapabildim' dedi. Kızımın göz yaşları herhalde İsmail [Saymaz’ın] Bey’in şu anda mutluluk göz yaşlarıyla karışmıştır. Kendisini tebrik ediyorum” ifadesini kullandı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 04:18
Güneş 05:46
Öğle 12:42
İkindi 16:25
Akşam 19:28
Yatsı 20:50
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı