PATLAYAN SU BORULARI ONARILMIYOR, ESNAF VE VATANDAŞ ÇİLEDEN ÇIKTI

Hatay’ın Antakya İlçesi Zülüflü Han Mahallesi’nin en işlek bölgesi olan Hatay Caddesi üzerinde birkaç ayrı yerde patlayan su borusuna çözüm bulunamaması esnafı ve vatandaşı çileden çıkardı.

GÜNDEM 02.08.2021, 18:10
43
PATLAYAN SU BORULARI ONARILMIYOR, ESNAF VE VATANDAŞ ÇİLEDEN ÇIKTI

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Genel Müdürlüğü’nü arayan vatandaşlar ve esnaflar, soruna haftalardır çözüm bulunmamasına tepki gösteriyor.

Ana cadde üzerindeki bazı bölümlerin çukur ve sular altında olması sürücülerin tehlikeli bir şekilde ilerliyor.

Esnaf Eser Yılmaz, “Esnaf olarak kendi çabamızla burada önlem almaya çalışıyoruz” dedi.

“Burası Zülüflü han Mahallesi ana cadde üzerinde su patlağını sizde görüyorsunuz. İçme suyu patlağı burası. Yaklaşık 3 aydır yetkililer tarafından gelip tadilatı yapılmıyor. Esnaf olarak kendi çabamızla burayı tutmaya çalışıyoruz. Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Genel Müdürlüğü’nü aradık gelip te bir çözüm üretmedi. Bir an önce gelip buranın yapılmasını bekliyoruz. Sizlerde görüyorsunuz, hepimiz burada mağdur oluyoruz. Esnaf olarak ta mağdur oluyoruz, burada yaşayan insanlar olarak ta. Birkaç yerde bu patlaklar mevcut. Kim yapması gerekiyorsa gelsin yapsın. Konunun çözümü için bir çalışma bekliyoruz. 1 aydır yol böyle.  

Vatandaşlar Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Genel Müdürlüğü’nü aradıklarını belirterek sadece telefonda işlem yapıyorlar. Buradaki görüntü haftalardır değişmedi” dedi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı