Son Dakika

Paul Scholes, Paul Pogba'yı bombaladı!

Manchester United'ın eski futbolcusu Paul Scholes, Liverpool maçında oyundan atılan Paul Pogba'ya sert sözlerle yüklendi.

SPOR 25.10.2021, 20:55
1
Paul Scholes, Paul Pogba'yı bombaladı!
Manchester United'ın Old Trafford'a Liverpool'a 5-0 yenilerek büyük bir hezimet yaşadığı maç sonrası Paul Scholes'tan Paul Pogba'ya yönelik çok sert eleştiriler geldi. Premier League Productions'a konuşan efsanevi isim, 60'ıncı dakikada kırmızı kart görerek oyundan atılan Fransız yıldızı yerden yere vururken şunları söyledi:
"Paul Pogba devre arasında takıma yardımcı olmak ve belki biraz saygınlık kazanmak için oyuna giriyor. Topun üzerinde durmaya çalışıyor, orta sahada ne kadar güçlü olduğunu göstermeye çalışıyor ama gol yediriyor. Daha sonra saçma sapan bir müdahaleyle oyundan atılıyor ve takım 5-0 yenikken 10 kişi kalıyor. Ole Gunnar Solskjaer hâlâ takımın menajeriyse Pogba'yı tekrar United formasıyla görecek miyiz diye düşünmek gerekir.
Pogba, son iki yıldır kulüpte kargaşaya neden oldu. Herkes onun ne kadar yetenekli olduğunu biliyor ve her menajer ona güveniyor. Herkes kafasını ona vermeye çalıştı ve olduğu gibi oynamasına izin verdi. Ama tüm bunlara rağmen sözleşmesini imzalamıyor ve neredeyse kulübü fidye için oyalıyor. Sonra da gelip böyle bir şey yapıyor. Beni yanlış anlamayın. Bu, Ole'nin hatası değil ama bugünkü United performansını neredeyse özetleyen bir durum.
Bakın, Pogba muhtemelen tekrar oynayacak değil mi? Ama oynamasa da bir şeyin değişeceğini sanmıyorum. Bugüne dek çok sayıda fırsatı oldu. İstikrardan yoksun olduğunu söyleyip duruyor ama bugün yaptığı şey, sadece disiplin eksikliği ve hem menajerine hem de takım arkadaşlarına saygısızlıktır."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı