Pazarcılar yankesiciyi yakalayıp ağaca bağladı

İstanbul, Sultangazi'de pazarcılar, yakaladıkları bir yankesiciyi ağaca bağladılar.

GÜNDEM 09.07.2022, 12:10
2
Pazarcılar yankesiciyi yakalayıp ağaca bağladı
Geçtiğimiz gün Sultangazi, Cumhuriyet Mahallesi'nde kurulan semt pazarında meydana gelen olayda iki şahıs, pazarda alışveriş yapan vatandaşların cüzdan ve cep telefonlarını yankesicilik yaparak çalıyordu.
Pazarcılar tarafından fark edilen şahıslar kaçmaya çalıştıysa da şahıslardan biri pazarcılar tarafından yakalandı. Pazarcı esnafı olayı polise ihbar ederken şahsı dövüp kaçmaması için iple ağaca bağladı.

Sözcü'nün aktardığına göre alışveriş yapmak için pazara gelen 10-15 vatandaşın yankesicilerden canının yandığını belirten bir pazarcı, "Esnaf olarak olaya müdahale ettik. Kimlerin hırsızlık yaptığını tespit ettik. İki kişiyi bulduk ve bunlar bizden kaçarken birini yakaladık. Yakaladığımız kişi kaçmaya çalıştı, hırçınlaştı. Kaçmaması için iple ağaca bağladık" dedi.

Amaçlarının adaleti kendilerinin sağlamak olmadığını, sadece şahısları emniyet güçlerine teslim ettiiklerini belirten esnaf Anıl Şen, "Bu olaylar pazarlarda çok sık oluyor. Esnaf olarak hırsızları burada barındırmak istemiyoruz. Milyonlarca insanın burada canı yanıyor. Bu konu ile ilgili emniyet güçlerinin tedbirlerini biraz daha arttırmanın istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 04:18
Güneş 05:46
Öğle 12:42
İkindi 16:25
Akşam 19:28
Yatsı 20:50
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı