Peker'den Erdoğan İsyanı: Tayyip abiden herkes kaçıyordu

Organize suç örgütü lideri olduğu gerekçesiyle hakkında yakalama kararı çıkarılan Sedat Peker, sosyal medya hesabından Erdoğan'a ilişkin yeni bir paylaşım yaptı.

GÜNDEM 11.06.2021, 21:45
6
Peker'den Erdoğan İsyanı: Tayyip abiden herkes kaçıyordu
Sedat Peker, bir önceki paylaşımına eleştiriler gelmesi üzerine, ''Ben TAYYİP AĞABEYİ tanıdığımda kendisi için O artık muhtar bile olamaz denen adamdı. Ben o dönemin de başbakanıyla yakındım.TAYYİP AĞABEYDEN ise herkes kaçıyordu'' diyerek aktrollere tepki gösterdi.
Peker'in paylaşımları şöyle:

''1-Bu mal aktroller Koskoca Tayyip Erdoğan sana ceza tevkifevler genel müdürünü mü yollayacak diye beni tahrik ediyorlar.Ben TAYYİP AĞABEYİ tanıdığımda kendisi için O artık muhtar bile olamaz denen adamdı.Ben o dönemin de başbakanıyla yakındım.TAYYİP AĞABEYDEN ise herkes kaçıyordu
2-Şu an bana kimse selam vermesin diye milleti tehdit ediyorlar ya, o zaman da TAYYİP AĞABEYE selam verenleri tehdit ediyorlardı. Ama biz o tarihte de adamlık yaptık, şimdi yanımızdan kaçan yavşaklar gibi kaçmadık.
3-Aktrol müsünüz nesiniz oğlum işinize gidin. Bu işin sonu çok kötü bitecek. Beni gaza getirmeyin. Beni delirtmeyin (bu işleri buraya kadar zaten sizin gibi itler getirdi).''

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 04:19
Güneş 05:47
Öğle 12:42
İkindi 16:25
Akşam 19:27
Yatsı 20:49
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı