Peker'in hedefindeki hakim konuştu: Otel ve lüks araba için ne dedi?

Ankara Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Esat Toklu, Sedat Peker'in kendisi hakkındaki iddialarına dair açıklamada bulundu.

GÜNDEM 08.06.2021, 09:35
37
Peker'in hedefindeki hakim konuştu: Otel ve lüks araba için ne dedi?
Ankara Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Esat Toklu, Sedat Peker’in kendisi için firari Sezgin Baran Korkmaz’ın otelinde bedava kaldığına dair iddiaları hakkında suç duyurusunda bulunacağını açıkladı.
Otel sahibi Sezgin Baran Korkmaz’ı tanımadığını belirten Toklu, “Bütün her şey ortaya çıkacak. Kalmışsam o dönem otelin sahibi kimdir bir araştırın bakalım. Ben kendimden eminim” açıklaması yaptı.
DW Türkçe’den Alican Uludağ’ın haberine göre, Sedat Peker’in iddialarının asılsız olduğunu öne süren Toklu, yarın konuya ilişkin olarak savcılığa suç duyurusunda bulunacağını ve bütün gerçeği belgeleriyle açıklayacağını kaydetti.
Toklu, “Adalet Bakanlığı’na izin için başvurdum, yanıt gelince yarın açıklama yapacağım. Bütün belgeleri ortaya koyacağım” dedi.
“Otelde kaldınız mı?” sorusuna cevap veren Toklu, “Bütün her şey ortaya çıkacak. Kalmışsam o dönem otelin sahibi kimdir bir araştırın bakalım. Ben kendimden eminim” şeklinde yanıt verdi.
Sedat Peker’in dile getirdiği lüks cipe bindiği iddialarına ilişkin de açıklamada bulunan Toklu, “O araba 2014 model. Üç yıl önce aldım, 300 bin lira değerinde. Hâkim ve savcıları araştırın yüzde 25’i benden daha pahalı arabaya biner” diye konuştu.
“Aileden durumum iyi” diyen Toklu, “Karaman’da araştırın, babamdan enerji, akaryakıt, gıda işleri kaldı. Toklu petrol örneğin” diye konuştu.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı